| Tn2306 a întrebat:

Bună ziua, m-am apucat de tenis de masa. Cursurile încep la 15 și se termina la 17. Vreau sa va întreb. Sportul ăsta îmi va afecta notele de la școală? Am auzit ca e indicat să faci un sport pe parcursul școlii. Fundă

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Asta cu notele la scoala e, in mare parte, o prostie. In alea doua ore oricum nu ai fi invatat din greu. Probabil ca le-ai fi pierdut in fata calculatorului. Si zic asta nu pentru ca te cunosc pe tine, ci pentru ca in acest tipar se incadreaza 90% dintre adolescentii de astazi (inclusiv eu acum cativa ani).
Daca nu vei chiuli de la scoala ca sa mergi la ping pong si daca nu iti vei petrece mare parte din zi (5-6 ore) practicand acest sport, atunci situatia scolara nu iti va fi afectata. E un lucru foarte bun ca ai luat aceasta decizie, de a face un sport.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca tu stii sa-ti organizezi timpul n-are cum sa ti le afecteze, din contra, e chiar bine si pentru organism si pentru creier sa faci miscare. E cam nasoala ora ca o s-a cam fi pe fuga, parerea mea e ca mai bine ti-ai pune daca ai posibilitatea mai tarziu, un 16/17.

| LaraClarice a răspuns:

Da, te ajută să te concentrezi mai bine, ajută la oxigenarea creierului. Te relaxează și îți îmbunătățește starea de bine. Merită, doar sa te tii de el laughing
Spor la școală! 10 pe linie sa ai!