| Losnams a întrebat:

Ce credeti? As putea slabi 4-5kg in vreo 3 saptamani. Eu m-am gandit dimineata sa mananc iaurt slab cu cereale integrale, la amiază ceva ciorba, iar seara mai putin adica cativa castraveti cu rosii, iar sport cam 3 ore pe saptamana. Sunt baiat si am 14 ani, ar merge?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da dar trebuie sa mai diversifici, nu poti manca in fiecare zi aproape aceleasi lucruri, o sa mearga cateva zile si apoi o sa te plictisesti si o sa vrei sa renunti. Cauta pe net diverse retete pentru mancaruri sanatoase si sarace caloric

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea merge, o sa iti opreasca cresterea in greutate si maturarea inclusiv sexuala. Schimba cerealele integrale cu un aliment mai sanatos si bogat in proteiune (de exemplu o bucata de carne de vita facuta la cuptor cu condimente). La pranz, adauga si o mancare cu multe legume si carne. Adauga o gustare alcatuita din fructe. La masa de seara adauga si ceva proteic (branza degresata, carne sau peste slab)

| Sn4k3 a răspuns:

Daca din atatea raspunsuri cate ai primit, tot nu te-ai prins care e treaba cu slabitul, nu stiu cate sanse ai. Ca sa iti raspuns si la intrebare, daca nu te infometezi asa, e buna dieta.

| raMLesS a răspuns:

Cate kg si ce inaltime ai? Nu combina rosiile cu castravetii, deoarece castravetii sunt alimente alcaline, iar rosiile acidifiante. Cand le combinam se formeaza saruri, care precipita si nu pot fi digerate.
Castraveţii combinaţi cu roşiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare, totodata ingreunează funcţionarea normală a ficatului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un kg pe spatamana ai putea slabi sanatos, daca ai manca bine (fructe, legume, fara prajeli, snacks-uri) si ai face cateva sesiuni de cardio.

| ViolaTM a răspuns:

Poţi. Fă cardio de două ori pe zi.
Mergi cu bicicleta 1 o oră în contini sau aleargă o oră incontinu. Sau mergi la strand şi înoată până nu mai Poti. Şi acolo nici nu vei simiti nevoia sa manci. Nu manca prajit. Dar mănâncă carne îţi trebuie proteină. Nu lua pudra de proteină mai mult o să pui.
Taie pâinea. Şi gata. O să vezi rezultate rapide. Taie băuturile cu zahar. Gen nasty ice tea şi cola etc... Iaar dulciuri, dacă ai poftă nubexagera. Mânca doar dimineaţă dulce. După ce faci cardio pe stomacul gol. Dacă rezişti. Poţi orice oaurt culce sau cereale dulci cu lapte sau iaurr in care bagi şi o banană. Fereşte -te de aluje/nuci /seminţe. O perioadă. Gen 3 săptămâni. Când ai nevoie de snack nu mânca mai mult de un sandvich, şi nu cu două feli doar una. Eu aşa am făcut. E greu. Şi naşpa. Da merge. Am slăbit 9 kg. În două luni. Dar e naşpa rău îţi zic dw acun.

| Losnams explică (pentru ViolaTM):

Cardio cate minute pe zi?

| Pavelesco_Ion_2000 a răspuns:

Posibil sa reusesti, mai ales daca este vara transpira mai mult si eliberezi mai multe toxine si grasime din corp, si salata cu castraveti si rosii, nu prea este recomandat impreuna de combinat, castravetele si rosia actioneaza in mod diferit in organizm, ar fi de preferat sa faci o seara salata de rosii daca vrei salata dar daca nu le poti consuma asa, numai ca sa ai un consum redus de paine si totul va fi okay.

Răspuns utilizator avertizat