| ChipsuriSiTimpLiber a întrebat:

Hey!
De ceva vreme am hotarat sa incep sa fac ceva miscare, dar sunt foarte foarte neobisnuita cu asta laughing Si m-am gandit sa incep cu exercitii usoare gen abdomene, genoflexiuni si altele de genul numai ca, de fiecare data cad fac Abdomene si exercitiii care implica acelasi tip de miscare ma doare rau spatele chiar si daca am facut doar 5 sau 10 astfel de exercitii straight face Credeti ca e o problema sau e doar din cauza ca nu sunt obisnuita?
Sau poate le fac gresit.
Funda happy

Răspuns Câştigător
| DanielGeorge a răspuns:

Evita sa faci exercitiile pe suprafete tari! Daca vrei sa slabesti, este nevoie de foarte mult CARDIO ( Alergari ). Aceste exercitii sunt pentru tonifiere si masa musculara.

4 răspunsuri:
| anonimus321 a răspuns:

Esti in aceeasi situatie ca mine ( vreau sa dau jos din burtica laughing ).fac abdomene de mult timp si nimic laughing eu spun sa incepem cu alergatul, e foarte bun si vom avea un corp mai frumusel. Cat despre durerea de spate, probabil ca nu esti obisnuita, cu timpul nu te va mai durea! Succes! :*

| CorinaClaudia a răspuns:

Intai fa un pic de incalzire... ca cum se facea la scoala si apoi o sa vezi ca o sa iti fie mai usor sa faci chesti care implica efort, pentru a-l face mai placut sportul poti sa asculti muzica energica care te "provoaca" la miscare.

| ChipsuriSiTimpLiber explică:

Va multumesc tuturor, toate raspunsurile mi-au fost de folos insa nu pot da funda la toti:3