| Alex54679 a întrebat:

Vreau sa incep prin a va spune ca nu mai sunt in stare sa fac antrenamentul actual. Am redus foarte mult din el de la 8 exercitii am ajuns la 7 si de la 9 repetari cu o greutate mare am ajuns la 7-8, chiar 6 uneori. Ideea e ca nu stiu ce sa fac, adevarul e ca nu dorm mai mult de 7 ore pe noapte si nu ma pot alimenta asa cum trebuie din cauza ca lucrez mult; am o dieta foarte saraca in proteine, iau creatina, dar nu stiu cat de mult ma ajuta. La sfarsitul lunii mai o sa merg la un nutritionist sa vad cum stau lucrurile. Acum vine intrebarea mea:
Pana voi merge la nutritionist, adica aproximativ peste 2 luni mai are rost sa ma antrenez câtuşi de putin? Sau ar trebui sa fac o pauza pana atunci. Ma voi ingrasa daca nu mai fac exercitii pana consult un specialist?
Sper sa imi raspundeti, am nevoie de ajutor, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Trafia a răspuns:

Nu te vei ingrasa fara antrenament decat daca te afli intr-un surplus caloric.

Recomand sa continui antrenamentul asa cum poti, daca nu reusesti sa te suplimentezi necesar si sa dormi suficient atunci continua cum poti pana vorbesti cu un expert insa ai grija la executarea exercitiilor, daca aceasta este gresita s-ar putea sa iti ingreuneze setul.

2 răspunsuri:
| Alex54679 explică (pentru Trafia):

Si, as putea sa reduc si greutatea, adica inainte reuseam sa fac repetari bune cu 10 kg, dar acum pur si simplu nu mai pot. Deci, are ceva daca reduc greutatea de la 10 la 7, 50 kg? Te rog sa imi raspunzi! Multumesc!

| Trafia a răspuns (pentru Alex54679):

Daca greutatea nu iti permite sa executi corect repetarea atunci da, trebuie redusa. Poate tipul exercitiului nu ti se potriveste.