anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi spuneti un site sau altceva cum sa fac muschi mari si un abdomen lucrat.

Răspuns Câştigător
| DarthNiger a răspuns:

Salut,sa nu te superi daca iti zic asta dar...nu exista site-uri despre cum sa faci muschi daca cauti un tutorial sau asa ceva iti dau eu http://blog.dito.ro/articole/cum-sa-faci-muschi-acasa/ alte siteuri nu sunt restul sunt pline de porcarii si minciuni si nu incerca sa iei steroizi, fac rau inimii si pot provoca infarct cardiac :) mult noroc!

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthNiger):


1. toate site-urile de genul sunt ANTI-STEROIZI ( sau habar nu ai ce sunt steroizii? )

2. crezi ca are el curaj sa-si bage steroizi? nu oricine stie sa faca o injectie

3. exista o gramada de site-uri : www.culturism.ro, www.topculturism.ro, www.getfit.ro, etc.

Daca nu stii NIMIC despre sportul asta, de ce comentezi?

| DarthNiger a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu stiu nimic despre sportul asta? sau te oftici ca nu ai putut sa iei funda? si apropo de ce te bagi in seama? si de unde stii tu ca toate siteurile sunt anti-steroizi, le-ai verificat pe toate cumva si nu stiam? si ca sa demonstrezi ce inseamna steroizi:steroizii sunt niste conceptionale pentru a intari masa musculara, poate fi in diferite forme:injectii, pastile mai ales, cei care folosesc peste masura steroizii se pot imbolnavi, eu cred ca ai folosit tu steroizi ''pentru creier'' la ce tampenii poti sa comentezi.Majoritatea siteurilor de culturism incearca sa faca reclama la steroizi

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthNiger):

" sau te oftici ca nu ai putut sa iei funda", ti se pare ca sunt un COPIL MIC caruia ii pasa de asa ceva? ( oricum am peste 1000, dar chiar nu conteaza deloc asta)

Stiu ce inseamna steroizi, cunosc prieteni care folosesc de ani de zile ( si care si participa la concursuri ). Tu chiar nu vezi ca am peste 15.000 de raspunsuri la sport?

Eu toata ziua citesc si ma documentez ( si practic ) sportul asta, asa ca nu ma invata un COPIL FIRAV pe mine.

"Majoritatea siteurilor de culturism incearca sa faca reclama la steroizi RETARDULE", ok, arata-mi macar 2 site-uri de genul care fac reclama la steroizi.

Arata-mi! Hai copil pampalau, arata-mi

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthNiger):

P.s. : pentru ce sa iau funda, ca n-am dat raspuns.

Eu nu raspund la intrebari de genul "cum sa fac muschi mari si un abdomen lucrat", e clar ca sunt puse de un COPIL MIC SI FIRAV, care o sa ramana un FIRAV pentru ca incearca sa faca muschi acasa.

Am vazut destul ESECURI LAMENTABILE de genul ala, doar dupa EXPRIMARE imi dau seama ca e un mare FIRAV.

Deci, ARATA-MI macar 2 site-uri de culturism care INCURAJEAZA STEROIZII.

Astept.

| DarthNiger a răspuns (pentru Cosmin86):

Http://www.culturism.ro/
http://www.getbig.com/
Uite cele 2 siteuri :) acum esti multumit?

| DarthNiger a răspuns (pentru Cosmin86):

Uita-te jos si ai sa vezi ratatule daca stii macar ce este ala sport fara steroizi documenteazate mai bine, asta e o intrebare publica si nu stiu de ce te bagi singur in seama COPILE, si apropo inca astept raspunsu la intrebarea de sus si ca sa stie un RATAT CA TINE care intra intr-o intrebare ca sa injure:Eu nu te-am intrebat ce inseamna steroizi pentru ca si taranii au auzit.Deci FUCK OFF!

| DarthNiger a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu ma intereseaza ce prieteni ai tu, nu esti nici tu nici ei la degetu meu mic si acuma incepi sa te dai smecher ca ai 15000 de raspunsuri?laughing asa pot si eu sa zic ca varul meu este expert TPU, efectiv esti mai prost decat prostii happy.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthNiger):

Ok, arata-mi pe culturism.ro UNDE se recomanda steroizi.

| DarthNiger a răspuns (pentru Cosmin86):

Mega proteine, Super mass gainer, Creatine prowder, ori esti chior ori nu vezi publicitatile puse acolo ca sa vada desteptii sa se convinga.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthNiger):

Da, alea sunt suplimente.

super mass gainer = un weight gainer baza pe carbohidrati si proteina din zer

creatine powder = creatina micronizata

etc.

te dai atat de mare si nu faci diferenta intre steroizi si suplimente?

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| DarthNiger a răspuns (pentru Cosmin86):

Suplimentele sunt de mai multe feluri:nutritive, alimentare, culturism.Suplimentele sunt ca steroizii care maresc masa musculara deci se pot numi STEROIZI.Steroizi legali.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DarthNiger):

Suplimente culturism sunt tot suplimente alimentare happy

Nu seamana deloc cu steroizii ( gen testosteron sau altele ).

sa luam un concentrat proteic ( sunt o gramada pe site-ul ala ). Ala repara fibrele distruse de antrenament, deci NU mareste muschii ca steroizii. Si nu au cum sa afecteze inima ( inima o afecteaza energizantele sau vasodilatatoarele gen oxid nitric ).

Eu am luat o gramada de cutii de pe megaproteine ( gen 2 ani zilnic 1-2 portii ) si am crescut putin. de 8 luni nu mai folosesc si am ramas la fel + progresez o gramada.

altii de la steroizi fac progresul meu din 2 ani de tras cu suplimente in 5-6 luni, dar apoi scad la fel de repede.

Eu in schimb, n-am scazut deloc si am tensiunea 11 cu 6. Si am si progresat ( acum 8 luni nu puteam sa fac muscle-up spre exemplu ).

Deci termina cu faze de genul "suplimentele sunt ca steroizii care maresc masa musculara" ( vezi ca exista suplimente de slabit spre exemplu, de refacere, vitamine, etc., alea NU maresc masa musculara ).

Vezi pe steroizi.ro steroizi adevarati si compara. Ce contin suplimentele se gaseste si in MANCARE, in schimb ce o sa gasesti pe steroizi.ro... nu se mai gaseste decat in laborator

14 răspunsuri:
| PROTOTYPE a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=nvPW0v5hnZQ si gasesti mai multe videoclipuri :)

| Valy93 a răspuns:

Fa abdoneme, flotari, alearga, fa-ti un abonament la sala. Acolo ai instructor. Chiar vreti mura-n gura la toate chestiile?