| Nev3r a întrebat:

Sallut TPU.
M-am apucat si eu de sala happy
Si vreau sa slabesc am 85 de kg si nu imi place sad
Imi da-ti si mie niste sfaturi care sa ma faca sa slabesc happy.
Sau un program pentru acasa abdomene, flotari etc.
Sau un regim ceva happy

Răspuns Câştigător
| Zuzulinaaa a răspuns:

Hei, primul pas--> În fiecare dimineaţă mănânci acelaşi lucru timp de o săptămână.
Pasul doi--> Nu mai mănânci cartofi prăjiţi(sau poţi mânca aprox.o dată la două săptămâni), nu bei mult lapte. Dacă îţi place mult carnea, mănână piept de pui gătit pe grătar.
Pasul trei--> Nu mănânci după ora 17:30 deloc.
Pasul patru--> Înainte să faci sport, mănâncă. NU mânca niciodată după ce faci efort fizic.
Pasul cinci--> În fiecare seară faci abdomene(30). Cât despre flotări, nu te ajută decât dacă vrei musculatură la braţe.
Pasul şase--> Dai zilnic, la aceeaşi oră ture de teren.
Aceştia sunt paşii perfecţi pentru a slăbi. P.S.: Ai grijă la lactate, ouă şi carne cu grăsime, şi nu mânca niciodată ceea ce ai poftă! Nu mânca nici multe legume, mai bine mănânci fructe! (Ascultă-mă cu atenţie, dacă urmezi bine paşii, rezultatul e previzibil. Dacă ai reuşit să slăbeşti după sfatul meu, trimite-mi mesaj, chiar vreau să ştiu dacă te-am ajutat) BAFTĂ!

| Nev3r explică (pentru Zuzulinaaa):

Prostia e ca si fumez sad
Si nu ma pot lasa de fumat crying(
Multumesc de sfat :*!
Add mesenger seby_stoyka02
sau facebook seby stoikawinking :*

| Zuzulinaaa a răspuns (pentru Nev3r):

Nu trebuie neapărat să te laşi de fumat. Lăsatul de fumat e bun în general deoarece provoacă boli precum cancerul. Fumatul de fapt te slăbeşte, dar te slăbeşte atât fizic cât şi mental. Încearcă să îţi găseşti altă preocupaţie şi vei reuşi să te laşi de fumat, astfel te autoeduci. Funcţionează.

3 răspunsuri:
| Florin15VL a răspuns:

Salut. In primul rand, daca vrei sa slabesti ar trebui sa ai grija la ce mananci, adica trebuie sa reduci mesele bogate in carbohidrati si grasimi si cat mai multe verdeturi, salate, fructe.In al doilea rand, pe langa faptul ca faci sala apuca-te si de alergat, de preferat in aer liber. Acum nu o sa slabesti imediat, dar daca te ti de antrenamente si ai grija la ce mananci o sa se vada progresebig grin