| sined99 a întrebat:

Am 18 ani 1, 75 înălțime și 95 de kilograme. Vreau ca în decurs de 3 luni să slăbesc 15 kilograme. mă poate ajuta cineva cu sfaturi ai diete concrete?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Când vă văd cu dietele voastre vă percep ca pe niște lenoși care aleg o alimentație proastă în detrimentul mișcării. Fă mișcarea, lasă lenea.

| AnonimaOk a răspuns:

Iti dai seama ca exagerezi? Nu este sanatos si e oricum improbabil sa slabesti mai mult de 1 kg pe saptamana. Dieta fixa daca iti dau, ai mai multe sanse sa te simti constrans, sa fie greu de tinut, sa nu detii unele alimente si inevitabil sa treci peste ea. In plus, e inutil daca stai la tv sau pe net toata ziua.
Iti recomand ceea ce mi s-a spus si mie, de doctor insa. Lasa prajeala, incearca o alimentatie vegana pentru ca e foarte sanatoasa si iti prelungeste viata, evita zaharul, fainoasele. Pestele este bun, dar sa nu fie gras. Uleiul de masline ar trebui sa inlocuiasca alte soiuri de grasimi. Daca vrei un desert incearca fructe, nuci si alune, ciocolata amaruie dar odata pe saptamana si nu in cantitati industriale. Cheia este motivatia. Fixeaza clar in mintea ta motivul dorintei de a slabi si cand iti vine sa renunti aminteste-ti-l. Lasa bauturile acidulate, alcoolul, chipsurile si prostiile din magazin. Painea ar fi de preferat sa o elimini, la fel mamaliga si aproape toate cerealele. Hrisca este foarte buna, la fel meiul. Leguminoasele adica fasolea, lintea si nautul inlocuiesc carnea minunat, sunt foarte satioase, dar nu fa abuz de nimic. Alimentele se consuma prin rotatie, nu mai mult de 2 zile acelasi lucru. Saptamanal incearca o cura de detoxifiere bazata pe sucuri naturale facute in casa de fructe si legume, indoite cu apa plata. Poti eventual consuma si cate un fruct in acele zile. Va fi ceva mai dificil, dar nu imposibil. Ia eventual niste vitamine. Daca te simti foarte slabit, anemic, mananca leguminoase si lasa ideea detoxifierii sau fa-o treptat de la o saptamana la alta. Efortul fizic este de asemenea de neuitat. Eu, fata fiind, dupa prima saptamana cu moderatie am inceput mai tare. Faceam 100 de abdomene zilnic, in 4 serii si 200 de genoflexiuni tot in 4 serii. O zi pe saptamana nu le faceam, dar ma plimbam afara cam o ora. Mi s-a recomandat ciclism dar nu aveam bicicleta in acea perioada... Mesele se servesc pana la ora 18 si incepand cu ora 9. Ai 3 mese principale si 2 gustari.
Eu cu acest "regim" am slabit 10 kg in 3 luni, dar mai pusesem masa musculara, altfel cantarul ar fi fost mai de partea mea. Pana la urma conteaza cum arati efectiv si nu cum spune cantarul ca esti. Cu atat mai mult, conteaza sa te simti bine in pielea ta. Dupa orice schimbare in alimentatie nu trece la stilul dezastruos prea brusc. Eu inca tin regimul, dupa aproape un an, dar imi permit sa mananc pui si sa beau lapte. Odata pe saptamana am voie o prostioara gen fast food SAU prajitura. Sport fac injumatatit, acelasi numar de zile. Nu am mai pus pe mine semnificativ, poate 1 kg azi, apoi slabeam iar.
Mult succes! Nu duce nimic la extrem, sanatatea e pe primul loc!

| j1NNNx a răspuns:

Lasa shaorma, si punete pe alergat happy

| sined99 explică (pentru j1NNNx):

Nu sunt fan shaorma, stresul și sedentarismul din clasa a 12-a mi-au adus cele 15 kg în plus

| kiri11 a răspuns:

Un supliment laudat de barbati si de prietenul meu :D :http://ro.men-solution-plus.com/

| WarriorCat a răspuns:

Treci la modul vegetarian, si alergi 20 de minute pe zi.

| inspired3 a răspuns:

Singuru mod cum poti sa slabesti 15 kg in 3 luni e Krokodil, cauta suplimentul pe google.

| FeeddMee a răspuns:

Fa sport si mananca regulat. Dimineata ceva usor cum ar fi "cereale cu lapte, fructe, legume etc.
Dupa masa poti manca o supa "Rolton" sau mai stiu eu ce supa laughing, iar seara mananca ceva legume cum ar fi : salata verde, rosi, castraveti, etc.
Si daca alergi sau faci exerciti intr-o sala sau afara sa nu bei apa dupa fiindca se pune repede happy.
Si nu te pune sa mananci tarziu. si daca mananci tarziu mananca o salata ceva sau o pulpa fiarta.