anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am 18 ani, 70kg, 1.80 si vreau sa incep cu un ciclu de danabol de o luna si dupa turanabol 3 luni. Aveti niste sfaturi? Va rog sa nu-mi spuneti ca nu se incepe de la varsta asta sau alte chestii de genu.Eu oricum o sa iau.Am nevoie de sfaturi cu ce ar trebui sa iau sa evit cat mai mult efectele secundare la danabol si cum sa pastrez cat mai mult din masa acumulata si cand ar trebui sa incep cu ciclu de turanabol.

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

1. Protecite hepatica
2. Post ciclu
3. Mancare sanatoasa
4. Analize (sa vezi cat de rau o duci)
5. Foloseste ace sterilizate si fii atent unde si cum te injectezi.
Nu exista o ordine anume.
Si vezi ca nu e vorba ca nu se incepe de la varsta asta, nu se incepe deloc happy

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iata si dovada pe care o asteptam ca sa-ti explic ca, steroizii te lasa impotent.
Asadar, ce sens are sa-ti umflii muschii, daca barabatia ta va fi de ornament doar?
Evita steroizii!
Uite aici dovada:
"în 22 Februarie | Andrei6699 a întrebat:
Salut. Am terminat un ciclu de steroizi, am facut terapia post ciclu, am continuat dupa sa iau tribulus, iar dupa ce nu am mai luat tribulus am inceput sa simt ca am libido foarte scazut! Penisul mi s-a atrofiat! Tin sa mentionez ca am 18 ani, oare o sa imi mai revin?"

sursa:
https://www.tpu.ro/......-ce-nu-am/

| cristiww a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu-i nici o dovada, ai tras tu concluzia asta dintr-un caz (pe care nu ai cum sa il intelegi, deoarece nu cunosti tema asta) al unui baiat care nu a stiut cum sa administreze steroizi. Da, omul are o impotenta TEMPORARA, nu-i nici primul nici ultimul "nub" care face asta.
Asa cum ti-am scris si acolo https://www.tpu.ro/......-ce-nu-am/ vorbesti prostii! Te depaseste subiectul!

| Cosmin86 a răspuns:

Ai macar 5 ani de sala? Sau te-ai dus si tu 1-2 ani si gata, vrei stero ca esti incapabil (si probabil prost) sa cresti natural? laughing

| Deld a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu ai cum sa cresti natural atat de mult, am cerut un sfat, nu cred ca e problema ta ce fac eu cu corpul meu

| Cosmin86 a răspuns (pentru Deld):

"Nu ai cum sa cresti natural atat de mult", daca tu si prietenii tai sunteti niste incapabili, NU inseamna ca toti sunt la fel.

Copil de 18 ani happy

| cristiww a răspuns:

O sa incep cu propria ta afirmatie "Eu oricum o sa iau". Deci e clar ca esti hotarat. DAR, daca tot ai de gand sa iei NU ITI BATE JOC DE TINE! NU se fac cicluri DOAR cu steroizi orali. Daca ti-e frica de injectii mai bine mergi pe natural.
In primul rand nu o sa ai o baza de testosteron (asa cum trebuie la orice ciclu). Asta inseamna ca la scurt timp dupa incepere (in functie si de doza, la t-bol de la 30mg in sus), testiculele tale se vor opri si vei ramane fara testosteron, asta va da o impotenta de moment (care se va rezolva dupa ciclu prin PCT) dar si o lipsa de testosteron in corp (testosteronul fiind o substanta puternic anabolizanta). Astfel vei face treaba pe jumate, vei avea o substanta anabolizanta in corp (metandienona) dar nu vei avea testosteron.
4luni pentru orale (si fara test) e mult, dar depinde si de doza, in orice caz nu se face asa ceva.
Ai nevoie de multe calorii (de calitate) ca sa cresti, nu asculta habarnistii ( gen Rainzfitness) care iti vor zice sa mananci ca si inainte. Si de asemenea multa proteina, mergi pe 3g/kg minim.
Vei retine multa apa (crezand ca ai pus multi muschi), care se va duce la final si vei fi dezamagit. Trebuie neaparat PCT, protectoare, antiestrogenic (poate aparea ginecomastia)
Pe ce doze vrei sa mergi? la costuri totale (cu mancarea, PCT, protectoare, suplimente) te-ai gandit?
Eu ce iti zic e din propria experienta.
Parerea mea e ca ceea ce vrei tu sa faci iti da sanse mari sa te "calicesti" pe viitor, trebuie sa accepti asta daca mergi pe orale. Nu poti sti ce efecte vei resimti si cum vor fi.
Si trebuie sa accepti ca vei pierde o parte din castiguri, daca bagai si injectabile si test erau castiguri mai mari deci era de unde sa scazi. Nu stiu ce sa zic, poate pui pe tine vreo 8kg (cu tot cu apa) din care ramai cu 4. Daca crezi ca merita atunci spor la treaba! De unde le cumperi, ai incredere? mai stii pe cineva care a luat din acel loc si i-a mers?

| MariusTud0r a răspuns:

Nu ai precizat de cât timp faci sală..De evitat unele efecte nu ai cum, trebuie să ai o dietă curată și să nu sări peste PCT. Dar de vrei să iei steroizi? Nu mai poți crește natural. Părerea mea e că nu prea ar merita la vârsta ta deoarece îți cam dai hormonii peste cap.Acum faci ce vrei, e sănătatea ta la mijloc.