| BitKode a întrebat:

Am 188 cm si 90 de kg. Vreau sa ma apuc de sala deoarece nu ma mai simt bine in pielea mea. Am 15 ani si sunt baiat (sunt cam mare ). Am fost la un nutritionist si mi-a zis sa nu mai consum dulciuri, sucuri si foarte multa paine ( mi-a spus sa mananc 2-3 felii pe zi) si fara prajeli sau mancare fast food si tot ce se mai incadreaza ca fiind nesanatos. Respect acest program de 1 saptamana si deja am pierdut 1 kg. Sunt foarte fericict. Daca merg la sala cam ce antrenament ar fi recomandat?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Lol. deci a trebuit sa mergi la un nutritionist sa iti dai seama ca zaharul nu este bun pentru corp, ca painea ingrasa in cantitati mari si ca fast food nu este bun? misto treaba. era mai ieftin si mai comod sa intri pe topculturism, culturism sau despreculturism.ro si aveai primele 2340 posturi despre asta.

in fine, daca nu vrei sa dai banii pe antrenor (ca i-ai dat la nutritionist) intra pe megaproteine.ro ai acolo nutritie si antrenament dai click pe chestiile alea sa alegi (sexul, daca esti avansat sau nu, etc) si iti da un program de 3-4-5 zile dupa cum vrei tu.

| BitKode explică (pentru JohnnyBi):

Eu am mers pentru o dieta, da mi-a spus ca nu imi trebuie si ca ar trebui sa fac salawinking Multumesc pentru raspunsuri. O sa intru acolo si o sa vad ce fac!

1 răspuns: