| Castielo a întrebat:

Am 23 ani, 1.85 si 65 kilograme laughing. Vreau sa ma apuc de sala ( din nou, ultima oara am facut pe la 18 ani dar atunci am slabit ) dar mi-e frica ca nu ma alimentez cum trebuie si iar o sa slabesc ca ultima data. Atunci de la 72 de kilograme dupa 6 luni aveam 66. Sincer eu as vrea sa mananc, dar nu prea stiu sa gatesc si sa zicem ca m as invata eu sa gatesc ceva dar nu stiu ce, habar nu am ce sa mananc ca sa fie bine. Eu as vrea sa ma duc de 3 ori pe saptamana la sala fiind si tip ectomorf pun greu masa musculara si oricum nu ma grabesc nicaieri. vreau doar sa fac sport, sa am o alimentatie corecta si in timp corpul meu sa si ia o forma frumoasa happy. Credeti ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog? Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Mananci foarte putin.

Tu nu esti ectomorf, tu pur si simplu nu stii sa mananci.

Ar trebui sa mananci de 3-4 ori mai mult pe putin, ca acum mananci extrem de putin.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce mananci acum intr-o zi normala?

Zi concret ce-ai mancat ieri si la ce ore.

| Castielo explică (pentru Cosmin86):

Salut. Nu prea mananc eu la ore fixe, mai lucrez uneori de dimineata si inca ma gandesc ce sa mananc inainte de munca, un mic dejun sanatos si destul de consistent, inca ma gandesc, ca na, stiti cum e, somnul de dimineata cel mai dulce si cand incepi munca la 6.30, parca nu iti vine sa te trezesti prea devreme laughing. Azi de exemplu, dimineata am mancat vreo 3 banane si am mai mancat pe la 3 o pizza bine + gustari prin timpul zilei, mai un fruct... foarte sanatos nu? laughing M am uitat pe site urile alea si am vazut ceva proteina si zer, acum sincer stiu ca sunt si alea utile dar nu stiu daca m as apuca sa iau. Stiu ca sunt doar suplimente alimentare si ca nu o sa fac eu super muschi peste noapte de la ele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Castielo):

Mananci foarte putin.

Tu nu esti ectomorf, tu pur si simplu nu stii sa mananci.

Ar trebui sa mananci de 3-4 ori mai mult pe putin, ca acum mananci extrem de putin.

| MozZatY a răspuns:

Inca nu site care te poate ajuta
http://www.fitness-nutritie.ro/

| bogdanstefan12234 a răspuns:

Intra pe site-up asta:culturism.ro
Acolo vei gasi alimentatia si antrenamentul imho ectomorf.
P.S:si eu sunt ectomorf, dar mănâncă orice mâncare, fără prajeli şi sucuri acidulate..sunt mai multe, intră pe site.ul ăla, acolo vei gasi tot ce iti doreşti sa stii:
Spor la antrenamente şi sa nu renunţi.