| MihaiGTR a întrebat:

Salut,am in piept si spate 106 cm, 75 kg,dimineata inainte sa mananc ceva.,nu sunt un tip gras, mentionez ca nu am facut flotari de mult..de vreo 3-4 luni, dar am fost la sala 6 luni, si acum am luat pauza 1 saptamana ca sa cresc mai bine, si as vrea sa fac vreo 10.000 de flotari in 7 zile, fac 60=70 daca ma fortez, asa cu seri bag cate 45=50 si vreau sa fac cate 1000 de flotari pe zi, vreau sa va intreb daca o sa cresc putin mai mare happy adica cu vreo 1-2 cm.ca 10.000 de flotari e ceva....si ma gandesc ca daca ma fortez o saptamna,imi va creste bine, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Faci sala de 6 luni si nu stii ca mult = prost in sportul asta? ai vazut pe cineva, fie el si cu steroizi sa creasca 2 cm in 1 saptamana? niciodata. nici macar danabol +decano nu te umfla atat. nu atat de repede. eu fac in fiecare seara 5 serii de flotari pana la epuizare pentru refacere activa pentru ziua urmatoare si ajuta la trecerea febrei, nimic mai mult. sa zic rezistenta la efort mai mare cu un procent de 5-10%.

2 cm in 1 saptamana = synthol = operatii ce iti pun in pericol viata si arati ca un pepene spart.

| MihaiGTR explică (pentru JohnnyBi):

Pai stiu cum e cu crescutul in centrimetri..ca tragi cam vreo 1 luna jumate sa pui 1 cm, dar totusi ma gandeam ca daca fac atatea in 1 saptamana cresteam mai repedee..asa arat bine dar am pieptul putin mic, zici ca nu am sanse?, ..sa incerc?

| JohnnyBi a răspuns (pentru MihaiGTR):

Piept mic am si eu...e genetic ceva mai mic decat restul grupelor. nu e nimic de speriat, va creste, mai greu, dar o va face. incercare moarte nu are, deci poti incerca, dar daca nu merge sa nu iesi demoralizat

| Cosmin86 a răspuns (pentru MihaiGTR):

Cand progresezi ca lumea o sa ai nevoie de 1 an sa pui 1 cm happy

3 răspunsuri: