| paulmed25 a întrebat:

E bine să alerg în fiecare zi o, ora pe banda. Ard cam 500 calorii si mănânc mai puțin. Deci ideea e ca vrea sa slăbeschappy. Mănânc dimineata cereale, lapte cu fructe si la amiază niste peste sau pui sau carne ușoară. Seara la fel foarte foarte puțin după care merg la alergat pe banda si ard 500 calorii.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E foarte ok cum procedezi. Incearca si pe jos sa mergi cat de mult/des poti. E o miscare in plus care conteaza

| Violleta2022 a răspuns:

Elimina cerealele, painea si dulciurile din dieta zilnica si cu sport, vei slabi.
Inlocuieste cerealale de dimineata cu: 1 ou fiert cu 1 rosie, sau 2 felii de ham degresat cu 1 frunza de salata verde, ori o salata de rosii cu castraveti.
Carnea de seara nu se manaca singura, ci alaturi de vegetale gatite sau crude, ori alaturi de salate simple.
Daca vrei sa slabesti, nu uita: FARA cereale, fainoase, paste, pizza, dulciuri, sucuri.
Singura bautura acceptata fiind APA PLATA!

| aXy99 a răspuns:

Cam multi carbohidrati pentru o dieta.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Prea mult o ora pe zi. In ceea ce priveste alimentatia incearca sa reduci carbohidratii la zero

| Kerre a răspuns (pentru ForeverAlone97):

In mare parte carbohidratii nu trebuie scosi dintr-o alimentatie, acestia fiind sursa principala a corpului de energie, sa reduci consumul de carbohidrati, da, sa ii reduci la 0, iti faci doar rau.

| Kerre a răspuns:

Singurul factor care influentiaza slabirea intr-un mod cat mai sanatos este deficit-ul caloric. Incearca sa-ti calculezi necesarul caloric pentru mentinere folosind unul din calculatoarele pe care le gasesti pe google, si scade aproximativ 500g pentru a slabi aprox 500g/saptamana, asta daca nu ai facut-o deja. In special daca esti intr-un deficit caloric mai poti baga niste dulciuri, dupa parerea mea dieta 80/20 este una foarte eficienta si nu te forteaza sa uiti gustul alimentelor tale favorite, cum ar fi dulciurile/fast-food etc uite aici o postare sa vezi cum stau lucrurile - https://www.instagram.com/p/BkQMXtPFEwZ/?taken-by=andupreda.

| Afurisenia a răspuns:

Ai putea sa mananci mai mult dimineata, mai ales ca in activitatile de peste zi arzi destule calorii. Si, sa renunti la masa de seara, sau sa o reduci la un minim (acea cana de lapte de dimineata cu un corn).