anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema cu mancarea, fac sport acasa, abdomene si flotari si stiu ca e in zadar daca nu mamanc, nu pot pune masa musculara, sunt slab, 66 kg, 1.82 si cand imi pun mancarea in fata imi piere foamea si daca mananc mai mult decat pot mi se face rau, ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

In primul rand nu pui masa musculara cu abdomene si flotari, iti trebuie exercitii cu greutati, iar la partea cu mancarea, fa-ti shake si forteaza-te. Vezi sa mananci si destul.

2 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Oricum cu abdomene si flotari nu se pune masa musculara laughing

Nu e necesar neaparat sa mananci foarte mult din punct de vedere cantitativ daca reusesti sa alegi alimente bogate caloric. De asemenea, poti sa imparti ceea ce mananci intr-o zi in mai multe mese (5-6), nu te pune nimeni sa te chinui sa mananci tot ce ai nevoie intr-o zi impartit in 2-3 mese.

| Kerre a răspuns:

Iti perzi timpul facand acasa flotari si abdomene. Daca vreis a cresti in masa musculara atuci corpul tau are nevoie de stimuli mai mari decat este el obisnuit. De exemplu daca poti face flexii cu bara 10kgx12 repetari si vei face 20 de ani tot asa pai sa nu te astepti la nici un rezultat, daca vei mari numarul de repetari de 12 la 13 atunci i-ai dat corpului tau un stimul nou cu care nu este obisnuit si atunci va trebui sa creasca fibrele musculare pentru a putea face acest efort.