| Andrei007007 a întrebat:

am si eu o intrebare in legatura cu pielea lasata in zona abdominala dupa slabit. Eu anul trecut am slabit cam 45 de kg de la 125, in momentul de fata am 81 de kg insa problema principala este pielea care desi nu este lasata in zona abdominala este foarte groasa, practic cand pun degetele pe ea este foarte moale si elastica dar in ultimul timp am observat ca a inceput sa mai scada. Intrebarea mea pentru voi este urmatoarea, se poate ajunge la o piele foarte subtire in jurul abdomenului fara o interventie chirugicala adica doar cu sport sau nu? Va multumesc si astept raspunsul vostru.

Răspuns Câştigător
| DanaDaniellllla a răspuns:

Uite pot să îți răspund eu ce a făcut o prietena după ce a născut tripleți: a folosit dermaroler, ser cu vitamina c, apa termală și bio oil. Piele își revine așa în câteva luni. Îți las și un clip de unde tipa se inspirase. https://youtu.be/ChG8aSvEU6A

| Andrei007007 explică (pentru DanaDaniellllla):

Multumesc frumos

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru Andrei007007):

Ai încredere că funcționează. Uită-te la clipul acela și videoul este grăitor. Ai răbdare și încredere, pielea este un organ ce se regenerează și își poate mării sau micșora dimensiunea. Bafta

| Andrei007007 explică (pentru DanaDaniellllla):

Multumesc frumos pentru sfat, o sa incerc sa fac exact ce este in acel video si pe viitor voi reveni cu un review pentru a va informa de rezultatele obtinute.

11 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Cam cati cm ai in talie? Ca daca ai PESTE 100 cm, daca mai scazi 10-15 cm o sa arate mai bine zona, dar nu cum arata la o persoana care are 81 kg dar nu a slabiT 45 kg.
Sportul iti lucreaza muschii, pielea in exces poate fii redusa doar prin abdominoplastie.

| Andrei007007 explică (pentru alina2k18):

Am fix 95 in talie, dar nu stiu ce sa mai fac sa pot sa scad in zona aceea... Alerg cam 20-30 minute pe afara seara la 19:00 dupa care cand vin acasa fac exercitii cardio pe muzica la un videoclip inca 30 minute si dupa fac niste exercitii pentru solduri.

| RoCkKiD a răspuns:

Hey,

Exista o gramada de solutii minune pe net care iti promit ca te scapa de problema cu o crema sau ceva de genu dar realitatea e ca e doar ca sa te usureze de bani, pielea aia nu poate fi "stransa" decat printr-o interventie chirurgicala care are riscuri si iti vor ramane semne.

Daca pui masa musculara, e adevarat ca muschii vor "acoperi" lipsa grasimii dar e ireal sa crezi ca poti pune atata masa musculara pentru ca trebuie sa ajungi la nivel de culturist.

| Andrei007007 explică (pentru RoCkKiD):

Din cate am citit si eu pe internet am observat ca daca fac cardio continuu prima data si sunt in deficit caloric + uleiul acela de bebelusi johnson baby pielea ar trebui sa se stranga in acea zona si asa am patit eu, este un ditamai stratul de piele acolo si probabil ca da, trebuie interventie chirurgicala dar mai astept sa vad daca am rezultate peste cateva luni de cardio + alte solutii ce le voi mai citi pe internet daca nu dau randament asta este nu am alta alternativa, solutia chirurgicala.

| RoCkKiD a răspuns (pentru Andrei007007):

Uleiul ala si cremele pentru gravide se aplica doar ca sa nu te alegi cu vergeturi, la tine nu asta e problema. Cat despre cardio, o sa te ajuta doar sa slabesti in continuare si problema se va accentua.

Slabeste pana la greutatea dorita, si evalueaza atunci.

Poti sa incerci ce solutii vrei tu dar vezi sa nu pici in capcana solutiilor scume, daca e o crema cu 10-20 de lei e ok, daca e mai sumpa.e probabil degeaba

| Andrei007007 explică (pentru RoCkKiD):

Nu, eu nu am cumparat creme de genul acela, niciodata nu o sa fac asta, am cumparat doar johnson baby care-l tin cca. 5-6 luni de zile. insa ce exercitii recomandati sa fac pentru a diminua acel strat de grasime probabil de sub pielea aceea in exces in afara de alergat? Va multumesc

| RoCkKiD a răspuns (pentru Andrei007007):

Nu exista slabirea localizata, asta e publicitate facuta de companii pentru toate femeile care vor sa scape de grasimea de pe brate/burta.

Realitea e ca slabitul nu se face decat de peste tot, ca sa scapi de cea de pe burta slabesti ca si pana acum, ca sa dispara de tot trebuie sa ajungi al un procentaj destul de mic de grasime in oraganism.

Orice sport e bun pentru slabit, fa ce iti place.

| Andrei007007 explică (pentru RoCkKiD):

Ok, multumesc frumos pentru raspuns