| Luigi96 a întrebat:


Am varsta de 16 ani si ma tot gandesc sa ma apuc de parkour. Am mai facut parkour la misto acum cativa ani buni si am avut parte de multe aminitiri faine si as vrea sa stiu si parerea voastra, merita sa ma apuc la varsta asta? Si daca da, ce sfaturi imi dati ca sa ma apuc de parkour intr-un mod serios?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Parcour este un sport extrem. Plăcerea provocată de adrenalină o poți plăti cu integritatea corporală sau cu viața.

| Dismally a răspuns:

Daca merita in ce sens? Daca vrei sa-ti faci o cariera, sa castigi ceva din asta nu merita, daca o faci doar din placere atunci da. Ca orice activitatea sportiva are si beneficii dar la parkour riscurile de accidentare sunt mult mai mari decat la alte sporturi practicate intr-un mediu special amenajat.

| Ineys a răspuns:

Sa nu-ti rupi ceva. In rest n-ai ce sfaturi sa primesti. Parkour-ul este o activitate libera de obicei practicata in aer liber unde incerti sa te dezvolti si sa inveti "smecherii" singur. Desigur ca te poti uita pe Youtube sa te inspiri, dar cum ziceam, sa nu-ti rupi ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am incercat parkour acum doi ani si m-am ales cu mana si piciorul rupt dupa ce am cazut pe iarba de la o distanta de 40 metri. Daaa, ce amintiri frumoase. Imi dau si lacrimile cand imi amintesc. M-a tras burta in fata si de asta am cazut. In primul rand pentru parkour trebuie sa fi slab. Cat foaia de caiet.

| Carasin a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca mai traiesti?

| Chitaristul26 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa fii slab. E mai mult in detrimentul tau daca esti cat o foaie de hartie. Faceam parkour la vreo 75 de kg cu 18% grasime si cea mai mare rana pe care am avut-o a fost o vanataie pe spate cand am facut o rostogolire pe ciment