| Anonim420420 a întrebat:

de cand am inceput sa merg la sala am inceput sa mananc mai multe calorii, adica m-am bazat sa mănânc mai multe calorii. Dar aud pe toata lumea ca vorbește despre proteine. Eu as vrea sa ma fac putin mai solid deoarece sunt foarte slab, am 1.80 si 63 de kg, ar trebui sa incep sa mananc mai multe proteine sau pentru mine caloriile ar trebui sa fie cele mai importante?

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Pai caloriile vin din proteine, carbohidrati si grasimi. Tie iti trebuie toate 3. Proteine mananca 1, 5-2g/kg, carbohidrati peste 300g+, grasimi 50g+.

| aXy99 a răspuns (pentru Sn4k3):

Fiind asa de slab i-as recomanda sa consume mai multe grasimi decat carbohidrati. Grasimi sanatoase, nu ulei de floarea soarelui pus la cartofi prajiti laughing

| Kerre a răspuns:

Toate sunt IMPORTANTE! fie ele calorii, proteine, carbohidrati, grasimi etc Daca nu tii cont de una ti se duce tot de rapa. Daca tot vrei sa adaugi ceva pe tine atunci fii intr-un surplus caloric.

| ziptrack a răspuns:

De ce nu inveti putina nutritie? Macar notiunile de baza.

https://www.youtube.com/watch?v=cKRf53I737E

| 03David15 a răspuns:

Anonim nu este foarte recomandat sa consumi proteine, deoarece astia sunt niste proteine artificiale. Proteinele naturale sunt alea care le produce corpul din alimentatia pe care o consumi. Si mai ales ca cand o sa incepi sa consumi proteine, o sa mai vrei si din nou si din nou. Asta duce la faptul ca iti cheltui multi bani. Incearca sa cauti pe google, produse cu multe proteine. Intelegi ca calorile sunt energie dar proteinele sunt ca niste vitamine ce contit substante nutritive pentru muschi. Incearca sa consumi de amandoua. Sper ca ti-am ajutat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru 03David15):

Proteinele sunt ca niste vitamine? DE CAND?

Dca nu stii NIMIC, nu-ti mai da cu parerea aiurea.