| ღღMirciuL0wღღ a întrebat:

Puteti sa`mi zice`ti ce exercitii pot face pentru musci la abdomen si la maini? (flotari, abdomene etc...) cat mai repede! (repede si raspunnsu` si sa fac muschi repedehappy ) Dau FUNDA+VOT! Urgent!

Răspuns Câştigător
| NuVreauLaȘcoalaMăăGirlXD a răspuns:

Pai 40-50 flotari si genoflexiuni pe zi. abdomene. cat de multe poti! Alergari. mananci sanatos iti recomand dupa o masa sanatoasa mere verzi.Este benefic si sa tragi de haltere.happy Funda?big grin

6 răspunsuri:
| stefanradu a răspuns:

Salut. Am scris un articol despre asta. Il gasesti aici: http://hunkbody.ro/top-10-cele-mai-bune-exercitii-pentru-abdomen-partea-1/

| NuVreauLaȘcoalaMăăGirlXD a răspuns:

A dat rezultate? big grin Daca nu incearca sa te duci la sala sau trage de haltere incearca sa tii un regim adica nu mananci toate prostiile big grin happy Sper sa-ti fie de folos :*

| harciog a răspuns:

Cred ca tot sportul e benefic organismului.As recomanda totusi la abdomene sa nu faci cum fac majoritatea care aleg o cale mai usoara, adeca se lasa pe spate cu miinile raschirate deasupra capului si tot asa se ridica in fata si tot cu ele fluturind se lasa pe spate. Miinile se tin nedezlipite de ceafa astfel incit in momentul cind te ridici sa tragi puternic si de ceafa.Ai sa vezi ce diferenta este.

| RedDx a răspuns:

Unul din exercitiile pentru abdomen este unul care initial pare usor, trebuie sa stai cu fata spre pamant, stand cat mai drept posibil sprijinindu-te pe antebrate.(http://www.profitness.ro/userfiles/image/abd%204.jpg)
Deasemenea pentru maini si abdomen in acelasi timp, tractiuni(te agati cu mainile de o bara si te ridici).
Poti face flotari regulate, adica un anumit numar(vezi cate poti face maxim) pe zi, si in cam 1 saptamana se vor vedea rezultate bune, poate chiar mai curand.
Deasemenea abdomene, faci in jur de 20-30 pe zi(depinde iarasi de cat de multe poti face, dar nu cred ca e bine sa exagerezi, in jur de 20-30 e perfect).
Mai sunt multe alte exercitii, poti cauta pe youtube exercitii pentru abdomen si brate.
Succes!