anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am și eu o întrebare. flotarile in pumn trebuiesc făcute zilnic sau doua zi da, una nu? Câte serii a câte repetari?
După cât timp o sa văd rezultate calumea?

5 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Trebuie la multe multe zile distanta ca muschiul sa aiba timp sa se odihneasca si sa creasca

| presus a răspuns:

Daca vrei rezultate, ti-as recomanda sa te apuci de sala, insa probabil nu ai timp. Cu flotarile nu o sa reusesti mare lucru, dar te dezvolta si alea cu timpul (4-5 luni). Flotarile executate in pumni iti lucreaza si antebratul(10%) pe langa pectorali(65%) si triceps(25%), fata de flotarile normale. Poti face flotari zilnic de doua ori pe zi (dimineata si seara). Iti spun si numarul de serii si repetari, dar trebuie sa-mi spui cate flotari poti executa, fara oprire. In functie de cate poti face, iti spun numarul de serii si numarul de repetari.

| anonim_4396 explică (pentru presus):

Salut, pot executa 40-50 flotari fara oprire.
Cu mainile indepartate fac 45/50 iar cu mainile mai apropriate fac 35/40 cam asa. si am 16 ani jumate, in august fac 17. si d-aia vreau sa pun ceva muschi.
Si mai am o intrebare, am oasele picorelor foarte slabe si as dori sa le intaresc, alergatul si bautul zilnic dimineata a laptelui poate ajuta?
in pumni fac in jur de 30 de flotari

| presus a răspuns (pentru anonim_4396):

Este ok, poti face cel mult 30 flotari in pumni. Incearca sa executi 4 serii a cate 25 de repetari de doua ori pe zi (dimineata si seara) cu pauza de maxim 1 minut intre serii. Dupa o perioada o sa observi rezultate, dar nu spectaculoase. In legatura cu oasele picioarelor, alergand le vei creste putin masa musculara si rezistenta. De consumat, mai bogat in calciu este iaurtul si branza decat laptele. Iar calciul ajuta la intarirea oaselor, nu cred ca conteaza cand consumi iaurtul sau cand mananci branza, atata timp cat se afla in organism. Fa-ti o alimentatie bogata in proteine, vitamine, carbohidrati, mananca de 4-5 ori pe zi.

| 7Cristian7 a răspuns:

Daca vrei sa vezi un rezultat calumea repede incepe sa faci in fiecare zi 10 si dupa o saptamana incepi cu 20 si tot cresti pana la 40 si dupa faci in fiecare zi cate poti. bafta