|

Buna! Am si eu o intrebare, cum sa fac sa-mi fac psihicul mai puternic, adica plang foarte repede, de exemplu daca striga profesorul la mine la tabla, mie de imi dau lacrimile, sau cand nu pot sa fac ceva si-mi doresc mult, nu mai stiu ce sa fac, si ma apuc de plans, plang din orice si plang foarte repede, mama imi tot zice ca asa n-o sa am succes in viata.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Parcă ai spus că mama ta a decedat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FaraNumePls):

Da, mama biologica, am uitat sa specific mama vitrega.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la un psiholog. Daca nu vrei sa mergi la psiholog, incearca sa transormi acel ''plans'' in furie, incepe sa injuri pe cel care te face sa plangi (daca te face sa plangi profesorul injura-l in gand sau fa niste gesturi de parca nu te-ar interesa: te uiti pe pereti, geam, te joci cu limba in gura rolling on the floor ) Daca este vreunul mai mare care te intimideaza, incearca sa-i fu*i un cap in gura rolling on the floor la mine functioneaza!
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TonyStarkRO):

Am fost si la psiholog, si la psihiatrie. Tot asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ciprianccdlcjmrx):

Cam ce ti-au spus? Nu s-a lipit nimic de tine?
Vad ca ai bunavointa, ceeace e promitator. Ceeace cauti tu se numeste autocontrol si e bine sa se formeze de timpuriu. Poate ca prin natura ta esti facut sa reactionezi mai usor, dar nu uita ca 50%, cealalta jumatate este la tine in teren. Poti, prin antrenament succesiv. Pregateste-te dinainte pentru situatii si cum vei (sau nu vei) reactiona.
Cei care te critica nu neaparat au ceva cu tine sau iti vor raul. Cei care te lingusesc cu voce mieroasa sunt cei care nu vor sa investeasca in tine, ci doar sa evite "mofturile" tale. Asa ca nu uita sa le dai o sansa si celor care iti spun lucruri incomode. Nu se moare din asta: fii cool!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ALGator):

Cand am fost la psihiatrie, mi s-a spus, ca moartea mamei mele, mi-a destabilizat psihicul, si au zis ca ar fi trebuit sa raman, dar eu am nu am fost de acord.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează