| RazvanRoshu a întrebat:

Buna TPU Am si eu o dilema happy si incep astfel ) de ani buni am avut multe probleme si TPU m'a ajutat adica. intrebarile puse de alti happy si la multe intrebari la sf am obervat "dau funda" cum adica? ce inseamna. cine imi explica cel mai bine poate o sa ii dau si lui happy daca inteleg happy

Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Păi funda e acel premiu, să îi zic așa, pe care îl primești dacă răspunsul tău este unul satisfăcător și util pentru cel ce a pus întrebarea. Funda o primești de la cel ce a pus întrebarea. Pentru tine, cel care întreabă, funda o acorzi celui ce te-a ajutat cel mai mult și al cărui răspuns a fost cel mai util pentru rezolvarea problemei tale. Ca să dai fundă, mergi în dreptul răspunsului pe care îl consideri tu cel mai util și apeși pe "Declară răspunsul câștigător". Sper că te-am putut ajuta. Numai bine!

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

La o intrebare apar mai multe raspunsuri. Tu, autentificat in cont, cand te duci la intrebae, in dreptul fiecarui raspuns poti da funda. La fiecare intrebare poti da doar o funda. Acea funda este ca un merit oferit pentru cel mai bun raspuns, sau pentru raspunsul care te-a ajutat cel mai mult in solutionarea problemei respective.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!

Funda este echivalentul unui "Mulţumesc" virtual şi marchează răspunsul câştigător la o întrebare. Pentru a acorda o fundă, intră în pagina întrebării tale, iar în dreapta fiecărui răspuns vei observa o fundă portocalie. Trebuie doar să dai click pe cea din dreptul postării pe care vrei să o desemnezi câştigătoare. Toţi cei care au răspuns la întrebarea ta au lăsat la o parte, chiar şi pentru câteva momente, interesele şi grijile proprii pentru a-ţi oferi un sfat, o soluţie, o vorbă bună sau măcar pentru a-ţi lumina chipul cu un zâmbet. A alege un răspuns câştigător înseamnă a-ţi arăta recunoştinţa faţă de cel care consideri că te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte şi, în acelaşi timp, va putea să se bucure de faptul că a reuşit să te ajute cel mai mult. A alege un răspuns câştigător poate fi felul tău de a mulţumi pentru ajutorul primit.

Dacă mai ai nelămuriri, citeşte aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente.

Pa-pa.

| Neworder21 a răspuns:

Aceasta tema a fost abordata si dezvoltata aici:

http://www.tpu.ro/......n-raspuns/