anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna, TPU!
Am si eu o nedumerire happy
Am un prieten si ii trimit mesaje pe messenger. El nu este activ, deci apar trimise (cercul necolorat cu bifa), nimic neobisnuit, insa cand apare activ, mesajul nu se livreaza, desi teoretic ar trebui lucrul acesta (nu apare cercul albastru cu bifa)...imi poate spune cineva care ar fi motivul?
Poate fi o eroare de la aplicatie? Ieri de exemplu a aparut foarte multe ore activ, desi nu era...sau se poate face vreo "smecherie" in acest sens? Si daca da, cum se poate face treaba asta happy HELP, HELP, HELP happy

FUNDA happy

4 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Cercul albastru cu bifat apare cand iti citeste mesajele.
Inseamna ca nu a intrat la tine in conversatie sa citeasca ce i-ai scris.

| Georgiana0216 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu, cand citeste mesajele apare cercul cu imaginea de la profil.
Cercul necolorat cu bifa apare la mesaje trimise, cercul albastru cu bifa apare la mesaje livrate si cercul cu poza de profil apare la mesaje citite...eu asa stiu happy

| Dima_Alin_1998 a răspuns:

Exista șanse ca respectiva persoana sa nu se fi conectat pe messenger, dar îi apărea ca era online în momentul respectiv ori ai niște probleme cu internetul.

| Georgiana0216 a răspuns (pentru Dima_Alin_1998):

M-am gandit si la varianta de a avea eu probleme la internet, insa m-am conectat atat de pe wi-fi de acasa, date mobile de pe telefon, la munca de pe calculator...mi-e imposibil sa cred ca si la munca si acasa si datele mobile nu functioneaza ok....sau sa aiba el probleme cu internetul?