|

Buna TPU! Am un laptop HP g72 cu procesor Intel pentium 2.00 GHz si 2 Gb de RAM, am cumparat inca 4 GB de ram si i-am pus, totul se potrivesşe perfect dar cand aprind latop-ul imi apare:: Windows failed to start. A recebt hardware or software change might be the cause.

Am intrat si in BIOS si vad ca totusi imi citeste ramii 2 dinainte si cu 4 adaugati acum in total 6. Nu cred ca cei 4 rami vumparati recent sunt de vina.

=====Va rog sa ma ajutati. Dau funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca ai pus prea multi si nu suporta! Lasa doar 4gb si incearca daca merge sau mai incearca. Oricum eu am facut asta lu un prieten ca eu instalez si windows-uri si i a mers maxim 3 gb pe o placa video de 512 MB conteaza si placa video aici. Eu am o placa video nVIDIA de un gb procesor de 2. 0Ghz dual core si 3 gb de ram. Cred ca ar mai suporta macar 2gb in plus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde cum ai facut instalarea RAM. Ai putea sa incerci sa opresti laptopul, sa deconectezi acumulatorul si cablul de alimentare, sa apesi de mai multe ori butonul de Power pentru descarcarea condensatorilor de energia electrica inmagazinata.Inlatura memoriile RAM noi, conecteaza din nou acumulatorul si porneste laptopul. Cand vrei sa ii montezi inapoi sa repeti ce ti-am scris la sus, deconectezi tot, apesi buton Power de mai multe ori. Daca montezi doua memorii RAM, sa le montezi pe sloturi de aceiasi culoare ca ele sa functioneze Dual Channel. Sper ca te-am ajutat si sa se fi remediat problema. Eroare poate fi din cauza instalarii incorecte a modulelor. Aveti grija, instalarea incorecta poate duce la daune grave pc/laptop.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează