|

Bună TPU! Laptop-ului meu i s-a stricat bateria. La ce mă refer? Mă refer la faptul că acum merge doar la încarcat. Dacă l-am scos din priză se închide. Și practic nu se încarcă. Rămâne 1 %. L-am stricat statând cu el la încarcat în timp ce el era încarcat. Mai este vreo șansă să îl repar?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca are baterie detasabila, se cumpara o baterie noua sau se repara bateria veche. (Repararea e mai ieftina decat cumpararea unei baterii noi. Cine se pricepe si in functie de model, daca e posibil isi schimba singur acumulatorii din baterie. Dupa schimbarea acumulatorilor din baterie, laptopul se porneste cu tot cu incarcator conectat, apoi se lasa fara incarcator sa se descarce de tot si dupa aceea se poate utiliza normal. Circuitele au nevoie de o descarcare si o incarcare completa pentru a memora starea acumulatorilor. Chiar daca acumulatorii noi sunt incarcati, laptopul nu porneste prima data numai cu acumulatorii si nici nu se afiseaza corect gradul de incarcare, dar dupa un ciclu de incarcare descarcare totul revine la normal.) Daca e cu bateria in interior nedetasabila, la fel trebuie inlocuita in service.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru LinxCont):

Este detaşabilă. Deci aş putea să îl refac. Mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, singura modalitate e sa inlocuiesti bateria! si inca ceva nu ii tine bateria conectata la el daca e bulita poate sa il afecteze, eu am lasat bateria la laptop si era bulita tot asa ca la tine si mi s-a incins si incarcatorul si bateria putea sa explodeze ceva daca nu eram atent!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează