| Dontforgettosmile a întrebat:

Care este diferenta dintre Samsung Galaxy S4 i9500 si i9505? Care sa-mi iau?

Răspuns Câştigător
| LenoreVoldaren a răspuns:

După ce am vizionat acest videoclip, am văzut că S4 i9500 este octa-core și că se mișcă ''un pic-un pic'' mai repede decât S4 i9505 quad-core. Uite-te și tu la videoclip și vezi care e mai bun. După părerea mea S4 i9500. Dar e alegerea ta, succes!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

WTF? Chiar vrei să arunci atâţia bani pe un gadget? Ori te-a prostit societatea ori nu-ţi stă bine cu banii în buzunar.
Nu mai bine îţi iei un telefon modest la 300-500 lei şi restul de bani ai putea să mergi într-o mini-excursie? Sau ai putea să-ţi iei nişte cărţi sau orice alt lucru constructiv?
Sau îţi iei telefon să arăţi celorlalţi că tu eşti cea mai tare şi să vadă ei cine e şefa în societate? Îţi face de mâncare telefonul? Te spală, îţi citeşte sau ce vă aruncaţi banii aşa aiurea? Tu crezi că marii oameni aşa au ajuns mari?
V-au băgat în cap prostia asta: că dacă ai un gadget super mişto eşti mai tare în societate dar de fapt caracterul e cel mai important. Aşa că nu mai te lua după turmă şi fă ceva constructiv cu banii.
Uite, este exact ca al meu şi sunt foarte mulţumit de el :
http://www.emag.ro/......D62LLBBBM/

| oprisorm18 a răspuns (pentru anonim_4396):

A intrebat doar care e diferenta. nu ca isi cumpara. calm down...

| Dontforgettosmile explică (pentru anonim_4396):

Si cu ce ma ajuta raspunsul tau? Ce am intrebat eu si ce ai raspuns tu! Nu inteleg de ce te bagi in seama ca prostul! Nu ma iau dupa altii, fac ce vreau! Daca parintii imi permit, imi iau ce vreau si cat de scump vreau! Pe langa ca acum am un S3, nu o sa decad si sa apar cu o caramida utila doar pentru sunat si mesaje! Si apropo, in ''excursie'', ma duc sa-mi vizitez matusa care e in alta tara! Deci nu te teme, voi avea timp de toate!

| MihaelaCarbunaru a răspuns:

Puterea procesoruli face diferenta http://bit.ly/1jH6BqS

| oprisorm18 a răspuns:

I9500 = Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7

i9505 = Quad-core 1.9 GHz Krait 300