|

Cum pot pune pozele de pe aparatul foto pe PC?(Am windows 7 daca conteaza)

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

1- prin cablu USB
Daca e windows 10 isi gaseste singur drivere pentru transferul USB. In windows 7, e posibil sa le gaseasca mai greu, dar depinde si de modelul aparatului foto. Daca e nevoie se poate cauta pe site-ul aparatului foto un soft care sa faca transferul pozelor in calculator. Poate avea si aparatul foto un CD, DVD cu programe utile.
2- prin citirea cardului de memorie din aparatul foto in calculator. Se scoate cardul din aparatul foto (intai se opreste aparatul, poate ca trebuie scoase si bateriile sau acumulatorul in functie de model, apoi se scoate cardul) si se citeste cu un cititor de carduri pe USB sau daca e laptop e posibil sa aiba cititor de carduri si sa nu mai fie nevoie de cititor de carduri separat pe USB.
3- prin WiFi la unele modele de aparat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Orice aparat foto trebuie sa aiba un cablu care se conecteaza prin USB cu pc-ul.
Sau orice aparat foto are un card de memorie, iti poti lua un cititor de carduri (se gasest pe usb sau intern sau pe orice laptop aproape ) si introduci cardul in cititor si o sa iti vada in laptop pozele de pe memoria cardului.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi prima dată le trimiți pe telefon, iei un cablu de date sau de încărcare si le transferi pe Pc. Le pui unde doresti tu. In orice fisier

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează