anonim_4396
| Anonim întreabă:

Este adevarat ca degeaba am un ram de 4gb 1333Mhz si pun unu tot la fel dar cu 1600Mhz se pune si el la mhz actual. Asa am auzit de la un specialist pcgarage

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

...și se întâmplă ce?! Pușcă pc-ul sau lucrează în single channel la 1333mz?
Probabil ca meșteru de pe pc garage(a se evita servce-are pc-urilor la ei și la Altex de ai vreți pc-uri funcționale pe termen mediu și lung, așa buni îs!) o vrut să-ți zică că n-are sens să pui modul la 1600 mz dacă ai deja un modul de 1333mz ci e o alegere mult mai bună și mai ieftină să folosești un modul de 4 Gb ram de preferat să fie de același producător și fregvență cu cel ce-l ai deja în pc.Astfel te vei asigura că pc-ul ve fi echilibrat hardware și va lucra în dual channel, adică vei avea 8 Gb ram în dual channel(2 X 4 Gb ram la 1333 mz de brand x). Asta e cea mai buna treabă. Succs și pe viitor formulează complet întrebarea că nu cred că vreun user de aici e clar văzător să intuiască ce ai vrut să întrebi happy.

| robysonyk a răspuns (pentru DeyCj):

Faza faina e ca placuta de 1600Mhz 4gb ddr3 este mai ieftina decat cealalta de 1333Mhz happy Oricum acesta pe care l-am prins a stiut foarte bine nu ca ceilalti. ps. Este pentru laptop xD mersi oricum, eu voiam sa stiu daca este adevarat sau nu.

| DeyCj a răspuns (pentru robysonyk):

Este adevărat, și ceea ce ți-am scris se aplică și la laptop-uri nu numai la pc-uri.Și laptop-ul este tot un pc, dar destinat celor ce au nevoie de un desktop office/buisnss portabil.

| K0sti a răspuns:

Ai auzit bine!

| octav005 a răspuns:

Si eu am accesi problema am unul de 2gb 1333 mhz si unul de 2gb de 1066mhz. si mie mi-a spus cineva ca o sa coboare la frecventa cea m.ai joasa. adica amandoua placutele o sa lucreze la 1066mhz