|

Intentionez sa-mi iau un hard nou de 1 T si as dori sfaturi de la voi.

Sa dezvolt putin dorintele mele : as dori un WD,nou,de la unul din magazinele on-line si as dori sa-l iau in rate.

Am tot cautat pe net si am gasit prea multe rezultate care mai mult m-au incurcat.

M-ar interesa in primul rand un site on-line unde ar fi mai ieftin si care sa fie si de incredere in acelasi timp,adica sa nu-mi iau vreo teapa. (Sunt constient totusi si de riscurile achizitionarii pe aceasta cale).

M-au incurcat mult culorile din denumirea produsului respectiv : blue, red etc. Care este diferenta intre ele? E mai bun unul dintr-o culoare decat altul?

In rest am vazut ca majoritatea au 7200 rpm si la buffer au 64.

Va rog mult, am nevoie de un sfat de un ajutor calificat.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

HDD in rate? Geez... Nu, nu ai dori un WD nou. Eu mi-am luat WD de 4 TB, editie enterprise, 5 ani garantie, si a murit in citeva ore. Atit de varza a fost seria aia, ca nu am reusit sa il inlocuiesc cu altul la fel si am ajuns la Toshiba. In alta ordine de idei, nu am degete destule la miini cit sa numar WD-urile care mi-au cazut mie si prietenilor. Unde mai adaugi inca douaXdoua enterprise DOA, consecutive. Deci comanda omul doua sa le puna in raid, ii vin busite din fabrica, le trimite la garantie, si primeste altele doua, la fel de busite. WD au dat cu mucii in fasole MASIV in ultima vreme. Daca va fi drive unic, recomand calduros un SSHD.
http://www.pcgarage.ro/......ktop-sshd/
Daca nu, ia-l pe al' mai ieftin de il gasesti. Oricum toate astea pentru tzugulanii de rind sint la noroc. Ca si alea pentru enterprise, se pare, lol.
P.S. Daca gasesti un SH de 4-5 ani care nu are baduri si socuri, e mult mai de incredere decit unul nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.emag.ro/......E8G7KBBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează