| RaziMaaaaa a întrebat:

Sal TPU!
De curand am achizitionat o placuta ram de 8 gb, problema e ca nu merge, imi da eroare (Check to make sure any new hardware or software is properly installed etc). Un ecran mare albastu, care imi da un nr de erori si care imi cere sa ii dau safe mode.Din pacate nu merge se restarteaza mereu, placa de ram este ddr3 1600, am o placa de 4 gb de 1600 veche si imi merge perfect. Nu stiu ce sa fac! Cn ma ajuta cu un sfat bun ii dau funda.

Răspuns Câştigător
| florinflorescu a răspuns:

Salut, cand faci un upgrade verifica daca supprta si celelalte componente upgradeul. in cazul tau cred placa de baza suporta maxim 8gb adica 4gb pe fiecare slot. deci verifa ce model de placa de baza ai si cauta pe net sa vezi cat ram duce maxim si cat duce pe fiecare slot. pentru a vedea modelul clik2 pe my computer>proprietati cauti parca la hardwear sau instalezi un program gen aida32 sau specy. apoi cauti pe net cat suporta placa. succes.

| RaziMaaaaa explică (pentru florinflorescu):

Asrock h55m-le asta este placa de baza

| florinflorescu a răspuns (pentru RaziMaaaaa):

Deci am verificat, placa ta de baza suporta dual channel, maxim 8gb. deci iti trebuie 2 placi de 4gb dual channel daca vrei sa iti mearga cu 8gb. succes.

| RaziMaaaaa explică (pentru florinflorescu):

Multumesc mult!

3 răspunsuri: