anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am windows 7 si in SA-MP cand am intrat prima data avem unde la 60 fps intr-o casa. Am observat ca nu aveam nici driverul placi video dedicate instalate. Abia l-am instalat, dupa care vad ca am acelasi fps. Intru in meniu placi video dedicata si vad ca era pe power saving. Dau eu pe performanta. Am 100 fps si unde sunt mai mule masini 60 minim. Toate bune si frumoase dar dupa un timp imi scade fps de la 100 la 53. Deci imi ramne acolo cam la orice joc, la cs go facand la fel, dar si pe lol. Cel care mi-a bagat windowsu mi-a spus ca o sa merge greu deoarece trebuie bagat win 8 sau 10. Inainte aveam 8 si merge perfect SA-MP fara sacadari sau ecav de genul. Eu cred ca nu a instalat el bine windowsul, fiindca trebuie sa mearga mai bine pe win 7 + ca am vazut ca in unele jocuri am mai putine fps-uri. Il cunosc pe cel care mi-a bagat windows si se pricepe + ca are propiul sau magazin dedicat IT.
Componente:
i3 5020U 2200MHz Dual-Core, 4Thread.
4 GB RAM DRR3 1600MHz
Video Card Integrated: Intel(R) HD Graphics 5500
Video card Dedicated: AMD RADEON R5 M330
Este laptop.Eu o sa imi bag inapoi windowsul 8 dar mai tarziu si as vrea sa stiu daca cunoasteti vreo solutie. Cand am incercat sa dau update la win(7 ultimate) imi ramne blocat la loading si imi consuma tot ramul. Am activat si widows update dar daca il lasam pe automatic se updata singur si se bloca la loading, dupa care imi dadea o eroare.

4 răspunsuri:
| ardei795 a răspuns:

San andreas are frame limiter la video settings > advanced. Pune-l si tu pe off si vezi cat ai apoi.

| Anonim explică (pentru ardei795):

Păi am 100 fps dar imi scade dupa un anumit timp la 53

anonim_4396
| Anonim explică:

Am observat ca daca pornesc meniul placi video amd imi creste fps la loc de la 53 la 100-90 habar n-am dar se opreste dupa un anumt timp sau ceva de genu.
Inca astept raspunsuri dau funda

Răspuns utilizator avertizat