|

Salut, detin un canal de Youtube de 3 saptamani si am vizionari in valoare de 55 de euro. Pragul necesar pentru a extrage banii este de 70 euro. Vreau sa stiu daca banii respectivi raman in cont pana ii scot eu? Adica peste o luna, doua, cand vreau eu sau dispar. Nu fiti rautaciosi, nu am multe cunostinte in legatura cu Youtube. Multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred poti scoate la 70 de euro... poate ai aplicat tu la o firma de parteneriat care ti-a impus acest prag, dar stiam ca singurele conditii pentru a scoate acei bani sunt : canalul de Youtube sa fie mai vechi de o luna, sa faci parteneriat cu o firma prin care poti scoate banii si sa detii un cont bancar, sau un card.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Alexul99):

Am citit pe site ul oficial ca exista un prag, fiecare tara detine un prag, in USA e 100 dolari daca nu ma insel. Banii sunt facuti din vizionari, inca nu am aplicat la affliate program(Este nevoie de un numai mai mare de abonati ). Multumesc oricum! Good day

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MihaelaElena67):

Atunci iti recomand sa mai astepti pentru a aplica la o firma de parteneriat, din cate am auzit si eu este cea mai buna metoda de scoate banii, in + nu stiu daca poti scoate direct, fara sa fi facut contract cu vreo firma.
Auzisem acum vreo 2 ani ca trebuie sa ai cont bancar american, ca sa poti scoate fara a face contract cu vreo firma.
In fine, eu iti recomand https://www.unionforgamers.com/apply
Am auzit de la o cunostinta ca platesc destul de bine (ma refer ca nu iti iau foarte mult comision din acea suma stransa pe Youtube)
Mult succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca nu o sa dispara, imi poti da un link cu canalul tau?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează