|

Salut TPU! Am o problema: Cand am deschis pc ul a stat 3 sec apoi totul era utilizat la maxim si ram-ul si hdd/ssd ul si cpu tot in acelasi timp! Am asteptat unpic dar avand in vedere ca nu se rezolva am dat restart; acum s-a rezolvat intr-un fel, dar se actualizeaza! De la ce o fi fost nenorocimea asta? Totul se va rezolva dupa update? Mentionez ca toate serviciile erau multiplicate dand nastere la ram full la 97 95%! Ce a fost asta?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E normal, important e dupa ce se termina totul sa numai stea la maxim, ai win 10?

| explică (pentru RAY):

Da!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| explică:

Am uitat sa mentionez ca nu am mai avut astfel de problema niciodata.iar pc ul este de ultima generatie! Intr-adevar dupa respectiva problema si dupa restart a urmat un upgrade/update! Acum vad ca s-a rezolvat tot! Ce i drept chiar si pe un pc high end cu i9 gtx 1080 ti 128 gb ram etc se utilizeaza cv 100% iar cel care se utilizeaza cel mai mult este hdd/ssd ul! E totusi enervant nu mi se pare normal ca pe un pc high end sa se intample asa ceva! Sa speram ca Microsoft o sa rezolve dracului toate bugurile si problemele din windows 10 si sa rezolve totodata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ScortSyndicate90):

Wow ai pc scump

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pare un răspuns aiurea, dar poate îți descarcă ceva Windows Update. Dacă, da, încearcă să-l oprești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu unul iti recomand o analiza mai amanuntita, descarca-ti HWMonitor si CPU-Z si tinele deschise in mai multe aplicatii pe care lucrezi sa vezi cum stai cu temperaturile, asa afli rapid o problema sau una care urmeaza sa apara. Si intotdeauna mai verifica din cand in cand, cablaraiele din praful sa nu se adune. Da si sa nu uiti de Task Manager la procesele, care iti mananca in prostie memorie, Win10 ce e drept consuma resurse bune pe un PC low/mediu. Daca persista problema ta atunci poate e mai optim sa treci pe Win7 si daca il ai deja atunci o reinstalare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează