|

Salut TPU

Am si eu o problema, inainte vedeam totul pe ecran, acum imi apare pe pc sa aleg safe mode sau altele eu apas pe cel care sa imi dea ultimele setari si imi apare ecranul negru nu vad nimic dar eu merge pe fundal, daca intru in safe mode si dezinstalez placa video daca dau restart la pc imi merg doar ca nu mai am placa merggge mai greu.

Care stie ce sa fac sa scrie si cel mai bun rezultat ia FUNDA.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai un driver defect la placa video, intra in safe mode si dezinstaleaza driverul placii video, apoi dai restart si selectez Start win normally. Intri in calculator (vei avea rezolutia aceea mare si urata ) dar merge, downloadezi o versiune mai veche de driver si instalezi iar placa cu ea. La final iti va cere restart, ii dai si GATA!
Daca nu merge, intri pe site-ul oficial al producatorului si dai selectare automata (Auto-detect) si-ti cauta automat driverul potrivit pentru tine.
Ce zici tu ca patesti poate fi si virus, cand ai ocazia scaneaza C:
Noroc bun!

1 răspuns:
| a răspuns:

Salut pai ai curatat si tu placa video adica unitatea se poate sa aiba praf in ia.Si daca la inceput inainte sa pornesti pc iti arata ecranu negru si scris cu gri. Daca iti apare asa si iti da restart trebuie sa bagi din nou windowsu Sucescwinking funda big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează