|

Salutare,am si eu o problema, cand aprind unitatea, monitorul trebuie sa il aprind cu o telecomanda speciala pentru acel monitor. Astazi, dupa ce am aprins unitatea, nu a mai mers sa aprind monitorul cu telecomanda. Am incercat sa in locuiesc cu un alt monitor(televizor) si a mers dar eu vreau sa raman la calalalt.

Ce ar trebui sa fac, sa il duc la reparat, oare s-a ars placa de baza sau altceva, oare trebuie sa schimb monitorul, oare o fi de la telecomanda (bateriile merg).

Va rog sa ma ajutati!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca ai televizor pe post de monitor, asa am si eu. Ai incercat sa aprinzi monitorul cu un buton integrat? Eu am mai multe butoane pe partea dreapta, pe laterala, si de on/off, si de volum etc. Incearca asa, poti sa verifici si cablul de incarcare. Poti si sa-l pui la alta priza, poate e priza stricata sau cv de genul. Daca nu merge, du-l la un service, s-ar putea sa fie ceva defect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TTSP):

Da, am televizor pe post monitor. Faza e ca, am si eu butoane pe parte stanga pentru : Volum ( +; -), unu care scrie P/V si AV dar nu stiu ce inseamna, si unu de Off.Nu cred ca e si de on, deoarece, am incercat sa-l aprind de acolo zilele trecute cand mergea monitorul dar nu se aprindea. Dar cam acum un an, face-am o combinatie de butoare ( cele de pe parte stanga ) si mergea sa-l aprind, dar acum nu mi-o amintesc, si am incercat toate "combinatiile".
Inca nu cred ca e de la cablu sau priza dar o sa incer, oricum, mersi de raspuns si o seara bune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TommyOf):

Daca ai verificat priza, si incarcatorul(si sunt bune) atunci du-l la reparat, acolo vei afla daca se mai poate face ceva. Cam ciudat sa se strice din senin, poate au fost ceva fulgere si era in priza, sau a facut scurt...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează