|

Salutare TPU! In urma cu 2 luni am cumparat o baterie noua pentru laptopul meu Asus..Eu ma joc cam tot timpul cu laptopul pus la incarcat.Cand am scos incarcatorul din laptop s-a stins direct..Nu pot sa pornesc laptopul fara ca el sa fie la incarcat.Iar daca as vrea sa ma joc cu el doar la incarcat nu as putea deoarece cablul daca nu sta intr-o pozitie anume nu incarca, si tot se scoate de la incarcat daca nu sta intr-o anumita pozitie.Ce ar trebui sa fac? Sa cumpar o baterie noua si sa schimb cablul de la laptop? Deoarece eu cred ca, cand cablul nu sta corect se scoate si dupa aceea trebuie sa il pun iar in laptop si probabil ca bateria se distruge.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Doar cablul trebuie schimbat, pe undeva, un fir e intrerupt si nu mai face contact decat intr-o singura pozitie. De aceea nici nu mai incarca.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Problema este contactul mufei de alimentare.
Du-ti laptopul la un service sa schimbe mufa cu problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Yel, am patit la fel. Bateria la laptop nu e chiar o baterie, este un acumulator, si cum ai stat in permanenta cu el la incarcat l-ai distrus(la fel ca la telefoanele care se descarca la incarcat sau mai stiu eu ce). Ideea e ca daca iei baterie care sa mearga, nu te poti juca fiindca scade performanta, deci cel mai ok e un incarcator nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia ti cablu nou. Dar nu e solutie ca o sa il folosesti mereu la incarcat. Ca sa nu dai banii degeaba da i un restart(sterge complet windowsu si incarca l) poate ai virusi etc. Si daca nu merge iti cumperi baterie noua. Si cred ca e imposibil sa nu mearga. Dar cred ca problema e de la baterie dar zici ca e noua. Din cauza aia am zis sa il restartezi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează