| Alexandrraaa a întrebat:

Saptamana trecuta de Black Friday am cumparat un laptop Asus X552C. Dupa ce am instalat Windowsul(Windows 8) am observat ca touchpadul nu functioneaza asa cum ar trebui. Cursorul parca tremura atunci cand ating touchpad-ul iar "butonul" click dreapta nu merge deloc. Daca intru in Control Panel imi spune ca functioneaza corect iar daca folosesc un mouse fara fir prin usb merge perfect. Care credeti ca e problema?

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Ai toate driverele instalate corect? ai un antivirus bun? intreb pentru ca sunt mizerii care iti poate afecta functionarea touchpad.un mouse ce il conectezi prin usb e diferit de tochpad. sorry fara sa vad monitorul nu pot sa iti spun mai multe. in ultima instanta poate fi defect butonul click dreapta.

| Alexandrraaa explică (pentru gelu1970):

Ieri mi-a fost instalat windowsul. Driverele sunt instalate corect. Problema e ca ieri tremuratul incepea dupa aprox 20 de minute de functionare a laptopului iar pana atunci touchpadul mergea perfect.Acum tremuratul incepe aproape instant.
Crezi ca e o defectiune din fabrica?

| gelu1970 a răspuns (pentru Alexandrraaa):

E o problema comuna in Asus si Dell sa tremure mouse. trebuie sa actualizezi driverul de la touchpad. probabil ca il ai dar nu este cel mai actual. foloseste pagina Asus sau driver genius professional ca sa il cauti. ce nu e bine faptul ca nu merge click dreapta. daca vrei instaleaza team viewer si incerc sa te ajut. e mult mai usor si cred ca exista solutie. reinstalarea sistemului operativ sau instalarea altuia precum w7 nu o sa-ti rezolve nimic. in caz ca esti de acord cu teamviewer sunt aici.

| gelu1970 a răspuns (pentru Alexandrraaa):

In functie de modelul ce ai scris ti-am descarcat driverul pentru touchpad pentru windows 8 64 bit. daca ai windows 8.1 atunci trebuie altul ce de asemenea e in pagina Asus. pentru w8 de 32 bit nu ofera driver. tu ce tip ai?

4 răspunsuri:
| TheghostPhantom99 a răspuns:

Simplu,nu functioneaza.trebuie dus la garantie si o sa ti-l repare.Tremuratul nu e o problema dar nefunctionarea butonului trebuie rezolvata si trebuie dus la garantie