| MrkiddyKid1 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un nou ventilator pentru placa video, caci asta pe care il am, de ceva vreme face un zgomot oribil, placa video este nVIDIA gt 730, unde gasesc online un ventilator care sa se potriveasca, de asemenea vreau sa intreb daca e usor de schimbat sau trebuie sa duc placa la un service?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Expediția poate fi mai scumpă decât marfa. Du-te la un service, ți-l pun ei

| GabiDumitrescu a răspuns:

La ce placa ai, mai bine schimbi placa. Foarte serios vorbesc. Cu 150 RON iei una care sterge pe jos cu ea.

| DarthNiger a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Placa lui costa inca odata 150 RON, iar placi cu 150 RON acceptabile gasesti la second hand si nu ai de unde sa stii cat de bune sunt, mai bine strangi bani si iti iei una noua dar stii ca merita.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DarthNiger):

Iei pe testate breh. Una noua ok e de pe la 500 RON in sus. Daca gasesti ceva bun SH care a dus deja 5-6 ani stii ca mai duce sigur inca vreo 2-3. Placile video care nu pica dupa maxim 3 ani o duc inca mult si bine. Uite, eu am un GTX 750 Ti luat fix la lansare, prin martie 2014, si inca merge fara probleme.

| DarthNiger a răspuns:

Pe PC Garage poti sa gasesti coolere pentru placi video, iar treaba cu schimbatul ai putea sa te uiti pe YT la un tutorial sa vezi cum se face si daca ti se pare ca ai putea, dar iti recomand sa il duci la service fiindca nu cred ca o sa iti ia bani doar pentru atata lucru, eu l-am dus la service sa imi schimbe pasta si nu mi-a luat bani.