|

Am primit o propunere de afacere să merg în Germania și să îmi deschid un cont bancar după care să cumpăr mai multe telefoane mobile și primesc o sumă frumușică de bani deoarece nu mă caută nimeni în România. Ce mă sfătuiți să fac!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,
Nu te da batut. Chiar daca nu te cauta nimeni in Romania in prezent nu inseamna ca Germania ar fi o solutie. In ziua de azi "afacerile" sunt foarte murdare, daca oamenii aceia ti-ar trage teapa si tu ai face ceva gresit ai ajunge la inchisoare si ei au ramane cu banii. Daca toti romanii cu un vis ar pleca in strainatate ar fi vai de noi. Trebuie sa ai multa rabdare si sa continui sa te perfectionezi, aici in Romania. Nu te mai stresa pentru bani, poti scoate bani si din afacerile din Romania. Hai sa oprim aceasta migratie a romanilor in strainatate. Fi un patriot, un exemplu bun! Sunt sigura ca o multime de oameni ar fi mandri de tine.
Oricum, faci ce doresti.
O zi frumoasa si sanatate!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi sa nu te fraiereasca cineva pe acolo
Daca era asa o afacere profitala, cel ce ti-a zis de ea, trecea la treaba, nu iti mai spunea tie! lumea este egoista! numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa faci asta. Daca nu ai de gand sa platesti acele telefoane, autoritatile o sa te caute si in Romania, nu uita ca suntem in UE deci o pot face fara nici o problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează