|

Am si eu un iPhone 5S si nu mai reusesc sa ii dau de cap.

A inceput sa se incinga foarte tare si se duce bateria privind cu ochii.

Dimineata am 100% si nu am in el niciun sim si nici aplicatii. E iOS 10.3.2 si are in el doar ce e default.

Nu las wi-fi pornit. Daca il las asa, pe mod avion, fara sa il folosesc, doar ii verific procentu' bateriei, toata ziua frige si in maxim 8 ore bateria moare de tot. Cand il pun la incarcat, poti praji oo ochi pe el. Spre deosebire de s6 edge+ care il folosesc intens toata ziua wi-fi sau date celulare +hotspot si apel/mesaj. si care seara am intre 40% si 60% baterie.I-am schimbat acumulatorul la 5S si degeaba tot asa face. ( am crezut ca e bateria de vina ).

Nu gasesc nicio solutie. Mai am un 5C ( nu il folosesc prea intens..doar apeluri pe wapp ) dar nu am probleme deloc..ma tine bateria mai mult ca la s6 precizat mai sus.

Imi placea mai mult 5S doar faptului ca are amprenta.dar nu ii dau de cap.Daca il las pe birou sau altundeva afara de buzunar, nu se incinge asa tare.A mai patit cineva? Am dezactivat in configurari mai tot ce am crezut ca mananca bateria gen locatie, reimprospatare in fundal si chestii de genu'.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu e bateria defecta (ceea ce ar fi prima mea prezumptie), atunci careva bloc electronic are consum mare de curent. Daca scoti capacul, prin atingere cu degetul, poti depista blocul incalzit, cu defect.

1 răspuns: