| Ella_Ela_1986 a întrebat:

Buna!
Am un telefon de la Vodafone,Smart fun 785, cu modul de operare Jelly Bean 4.2.2 si nu reusesc sa ma conectez la Wi fi, imi trimite un mesaj :"SE obtine adresa de IP" si ramane asa blocat.Aceasta problema apare numai la Wi fi pe care il am acasa, la oricare altul reusesc sa ma conectez destul de repede.Ma poate indruma cineva sa-mi setez wi fi-ul? Banuiesc ca de la el este problema.
Multumesc

4 răspunsuri:
| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut!
Verifica ruter-ul pe care il ai acasa dai un reste pentru ca aceasta problema aparte doar atunci când nu ai conexiune la internet. Este normal sa iti vada Ruter-ul din moment ce el are acel beculet Power aprins insa dai un reset la ruter si gata ai scapat NU ESTE O PROBLEMA DIN TELEFON!

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

In spatele ruteru-lui acolo unde intra acele fire trebuie sa fie o gaurica unde scrie reset eu am un ruter de la Sercom cauti un ac si il introduci daca nu are buton acolo unde scrie Reset si astepti pana se sting si se reaprind toate beculetele de la ruter.

| Ella_Ela_1986 explică (pentru Constantin_Roibu_1994_T7BK):

Buna
Multumesc pentru raspuns, dar intre timp am rezolvat.Introduceam o parola eronata, dar in final am gasit adevarata parola si acum functioneaza.

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Cu Multa placere!