| DoamnaGasca a întrebat:

Am o problemă. Sora mea mi-a aruncat telefonul în wc. După ce l-am scos l-am pus în orez peste noapte iar dimineața l-am luat și am stat puțin pe el până când am intrat pe YouTube, atunci a început să se stingă și să se aprindă foarte repede timp de câteva secunde până s-ă stins de finitiv. Credeți că poate fi reparat? Telefonul este un Samsung A20e. Credeți că ar merita să îmi cumpăr un iPhone7 la ocazie de pe olx cu 500lei?

Răspuns Câştigător
| Ionut123987 a răspuns:

Nu știu ce sa zic despre iPhone. Nu am avut niciodată. Din câte am observat (nu auzit) din câte am observat la alții tine puțin bateria.
Telefonul după ce îl scapi în apa trebuie scos din husa, sa scoți cartela (eventual sa îl desfaci și sa îl pui asa în orez dacă se poate), sa îl pui în orez și sa îl pui la căldură și sa îl lași cel puțin 24h, sau dacă poți sa îl duci la ceva service sa îl desfacă și sa îl usuce. Dacă îl pornesti cât încă are apa în el mai mult ca sigur va face scurtcircuit și ceva se va strica la el, dacă nu se strica telefonul de tot. Eu am avut unul și acum funcționează doar la încărcat și după 5 minute de la deschidere începe sa apese singur pe ecran și nu mai poți face nimic pe el.

4 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Saracul telefon, dupa ce c-a fost aruncat in wc, tu ai mai si stat pe el - dupa cum zici. Cate kg ai? Crezi ca-i un scaun, sa stai pe el?

| Goete a răspuns:

Ceva ce tu nu vei intelege niciodata

| gigifrone112 a răspuns:

Daca iei un telefon, ia-l nou, nu lua la mana a doua.

| Ionut123987 a răspuns:

Cred ca a fumat balegă uscată.
Înțeleg ca e o gluma, dar nu e foarte ok sa faci glume despre asta, mai ales ca ea/el acum e supărat/ă ca i s-a stricat telefonul.