|

Buna TPU, astazi am dat resetare din fabrica la un tableta marca Allview(sistem de operare Android 5.0),dupa aceasta am ales o limba. Dupa imi spune sa aleg o retea de WI-FI(NU MA LASA SA DAU peste), cand aleg o retea dau next si imi spune conexiune in curs de verificare....aceasta actiune poate dura cateva minute si nu se mai termina am introdus parola corecta a wi-fiului ma poate ajuta cineva va rog frumos dau funda.Va rog sa raspundeti

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca te conectezi la un wi-fi slab, va putea dura si cateva ore.
In acel timp, sistemul face upgrade-urile Androidului si aplicatiilor, dupa care va indica momentul cand a terminat. In tot acest timp, tine tableta conectata la incarcare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Pai am facut asa si am last-o 2 seri la rand si tot asa imi sta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 12Cozma12):

Lasa-l in continuu sa se transfere datele! E vorba de cativa Gigabaiti, care poate dura multe ore daca ai viteza mica la net. Daca bagi seara si dimineata il intrerupi, atunci seara urmatoare incepe din nou...
Nu-l mai opri pana ce termina complet! Daca ai viteza foarte slaba, trandferul poate fi chiar si cateva zile.
(de exemplu daca ti s-au terminat megabaitii din contract, viteza scade de peste 20 ori, la care nu mai poate dialoga pe net pentru asa volum de transfer)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut,e o problema de soft, m-i s-a intamplat, nu e de la retea..eu am dat inca o data resetare si pana la urma mi-a aparut optiunea sa sar peste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai ancercat sa ai faci un hotspot dupa telefon sa vezi daca merge de obicei reteaua wify ului din tableta nu mai vrea nici la mine sa se conecteze repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează