| Katherine20 a întrebat:

Bună TPU! Tatăl meu a găsit acum cateva zile in mașină la el un iPhone 5C. ( lucreza pe taxi). Telefonul era blocat/codat asa că l-a dus undeva ca să-l decodeze.Au reușit să facă asta, a înlocuit cartela si etc dar ei i-au spus ca atata timp cat nu acceseaza internetu nu are ce sa se întâmple că dacă îl accesează cică, poate să îl găsească proprietarul. Tata a spus mi-ar da mie telefonul, doar că să nu intru pe net pe el...dar eu aș cam avea nevoie să intru pe net pe el laughing.
Întrebarea mea este, chiar se poate descoperi ceva dacă intru pe net pe el? Dacă da, nu se poate nicicum să opresc asta?
PLS DAU FUNDA!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca cineva de la politie isi da interesul te gaseste

| Anonimuserr a răspuns:

Ar fi bine totuşi să sune în agendă şi să luaţi legătura cu posesorul. Aşa este frumos. Că apreciază ăla că nu apreciază e problema lui. Dar ar fi un gest adevărat, demn de luat în seamnă.
Da, dacă acela se duce la poliţie te poate depista. Nu fac mişto de tine, ştiu foarte bine că se poate, nu te sperii dar aşa este. Te prinde. Adică vede cam pe ce rază e telefonul 10 metri 20 şi poate suna la vecini pentru percheziţii.

| Katherine20 explică (pentru Anonimuserr):

Si asta se poate întâmpla și dacă nu intră pe internet? Ăia de acolo i-au spus că doar dacă accesează netu se poate localiza ca în rest, e resetat, decodat etc si nu are ce să se întâmple...

| Anonimuserr a răspuns (pentru Katherine20):

Da, te va găsi prin reţeaua mobilă după IMEI.
Vezi aici http://www.giz.ro/......obil-3779/
http://playtech.ro/......l-pierdut/

| Katherine20 explică (pentru Anonimuserr):

M-am uitat pe ce ai trimis acolo si am văzut că scrie și " Este însă important să reţii ca acest truc funcţionează doar atât timp cât cel care a intrat în posesia telefonului tău nu şterge coockie-urile şi istoricul de navigare din browser şi nu resetează complet telefonul." Păi si dacă e resetat complet și sters tot din el atunci cum se mai poate?
Apropo, scuze că te tot întreb dar nah...:d

| Anonimuserr a răspuns (pentru Katherine20):

Da au dreptate. Nu cred că se poate întâmpla nimic. Stai liniştită. În practică e altceva.