|

Cui ii apartine numarul 0264308000? Am fost sunata de pe acest numar aseara cand nu eram la mine in camera si cand am sunat inapoi tot ce am auzit a fost "post telefonic deranjat temporar". Acest numar nu este la contactele mele.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Aici http://www.numere.joo.ro/0264308000.html si aici https://www.cinesuna.info/0264308000 spune ca este un numar din Cluj din reteaua Romtelecom (Telekom).
Aici http://www.reverseaustralia.com/lookup/0264308000/ spune ca si in localitatile din Australia exista numarul acesta neindentificat.

Oricum ar fi, mai bine ca nu ai fost langa telefon. Ca sa nu mai fi sunat/a de catre acest numar il poti bloca. Daca il stergi te va putea suna iarasi; daca il blochezi nu te va mai putea suna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E un numar de fix din judetul Cluj, cu numerotatie de Telekom (desi e posibil sa fie si portat). 99.9% e de la Banca Transilvania, numarul lor de contact pe site e 0264 308028. Stai linistita, daca ei au interes vor mai suna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru andreia67):

Asa e, sunt clienta BT dar am salvat la contacte doar numarul lor de call center, cred ca de aceea nu am recunoscut acel numar. M-au sunat mai devreme de pe un alt numar si am rezolvat. Intr-adevar era de la Banca Transilvania...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta pe google ceva despre el poate găsesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează