|

De ce imi arata :Nicio cartela SIM /Numai apeluri de urgenta si am cartela in el dar deaba

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Baga cartela in alt telefon, daca tot nu o "vede" e problema cu cartela, probabil s-a demagnetizat. Te duci la operatorul tau de telefonie mobila si o sa-ti dea alta cartela cu acelasi numar. Prima schimbare pe an de obicei e gratuita, apoi va trebui sa platesti.
Daca alt telefon "vede" cartela e problema cu telefonul tau, incearca sa bagi o alta cartela si daca nici pe aia nu o recunoaste e cazul sa mergi cu telefonul la service, daca o recunoaste mergi tot la operator sa-ti schimbe cartela si daca nici asa, tot la service rezolvi.

| explică (pentru CuriousStuff):

Dar degeaba ca azi imi veni de la service

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreea_Larisa_2001_Oqq0):

Inseamna ca e cartela de vina... Daca nu, e posibil si cei care ti l-au reparat sa "fi uitat un surub" si sa nu-ti mearga. Incearca cu o alta cartela iar daca nu merge du-l inapoi in service si spune-le ca acum nu-ti mai citeste cartela si inainte o citea (banuiesc).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CuriousStuff):

Degeaba ca nu are cum sa fi uitat ca inainte mergea dar l am dat la service saptamana trecuta si alateri mi la bagat la reparat si ieri a fost gata de trimitere si azi imi ajunsa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca telefonul este codat pe alta retea, nu recunoaste cartela si nu poate fii folosit, necesitand codul respectiv pentru a fii decodat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează