|

Imi tot tremura imaginea la telefon si se tot astinge dupa un timp si se aprinde de unul singur la loc. Care o fi problema? Ce pot sa fac? E oare vina bateriei cumva?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Din moment ce nu ai impartasit mai multe detalii despre telefonul tau pot doar presupune:
-daca ai telefon cu sina sau clapeta s a dus panglica care face legatura intre ecran si restul telefonului e normal dupa un anumit timp se poate schimba foarte usor
-poate sa fie de la soft
-poate sa fie si de la baterie cum ai spus
-sau poate fi de la ceva din interior care nu ai cum sa iti dai seama decat daca il deschizi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bobby711):

E cu touchscreen telefonul, totul a inceput acum vreo 2 saptamani, la inceput doar tremura imaginea. Chestia cu aprinsul si astinsul a inceput abia de alaltaieri.
Il am de 3 ani si a mers mereu bine, dar bateria mereu a facut figuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi tu daca a facut probleme bateria ma gandesc sa nu fi facut un scurt pe acolo iar 3 ani e un timp destul de lung in care sa ai un telefon eu il schimb pe al meu la 2 ani chiar sapt asta trebuie sa vina in fine poate sa fie si de la soft oricum noi acum ne dam cu presupusul nu vei sti sigur pana nu il duci la un service oricum nu inteleg la ce te ajuta faptul ca sti ce are oricum nu cred ca o sa incerci sa il repari la un service bun iti desface telefonul si iti spune ce are dupa te intreaba daca vrei sa il repari si cat costa si nu ar trebui sa iti ia nici bani ca se uita in el eu iti recomand sincer sa iti iei altul ia l in rate de la eMAG media galaxy flanco etc la Orange si alti te costa mult ca ai si abonamentul si ei sunt intermediari am facut comanda la media galaxy azi de un HTC desire 280 dau 140 pe luna timp de 12 luni cu dobanda 1% dar eu am facut un card poti gasi multe variante doar sa stii ce sa cauti oricum sper ca te am ajutat bafta tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un mic sfat, uitate la conectorii de la acumulator sa vezi daca sunt in regula (sa nu fie cocliti sau prea zgariati ), de asemenea rupe niste bucati de carton si punele in parti pe langa baterie (in asa fel incat sa nu sr poate misca). In rest, cum au spus si altii poate sa fie de la soft sau hardware.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează