| NaturalLl a întrebat:

Iphone 5 / Iphone 5C / Iphone 5S / Iphone 6 / Samsung Galaxy S5? Care dintre acestea sa-l aleg sa mi-l cumpar? Va rog frumos, ajutati-ma. Dati-mi un raspuns, dar va rog spuneti si de ce. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| GabrielC23 a răspuns:

Eu detin iPhone 6 si sunt foarte multumit de el, deoarece aplicatiile ruleaza perfect, fara a se bloca, avand un stil clasic si simplist. Am avut, de asemenea, iPhone 5S si iPhone 5 si am la fel de multumit si de acestea, ti le recomand mai ales daca ai un buget limitat, insa pe mine ma atrag telefoanele cu display mai mare, de aceea am ales iPhone 6. iPhone 5C nu ti-l recomand, fiindca e un telefon scump in raport cu ceea ce face, desi e un model mai nou decatiPhone 5, care ii este superior. Nu am detinut Samsung Galaxy S5, insa am avut modelele S2 si S4 si am fost foarte nemultumit de ele, in mare parte din cauza softului care se blocheaza des, dar si din cauza carcasei din plastic. Am prieteni care s-au plans de Samsung Galaxy S5 (din aceleasi motive) si s-au intors la iPhone. Eu recomand telefonul pe care il detin: iPhone 6, insa depinde si de bugetul tau. Topul meu: 1. iPhone 6 2. iPhone 5S. 3. iPhone 5. Raport calitate-pret: 1. iPhone 5S 2. iPhone 6 3. iPhone 5.

4 răspunsuri:
| Celcareajuta a răspuns:

IPhone 6! orice altceva o sa iti cumperi o sa vrei apoi iPhone 6 laughing poate chiar iPhone 6s

| Chivoiu_Emanuel_1993 a răspuns:

Depinde pentru ce vrei telefonul. Daca il
vrei pentru a juca jocuri iti sugerez iphone 6 deoarece acesta ruleaza orice joc vrei. Dar daca vrei sa iti iei un telefon prntu camera i-al pe Samsunng galaxy s5 deoarece are o camera foarte buna si o gramada de moduri ale camerei. Eu nu ti-as recomanda sa iti iphone 5 si 5C deoarece tu ai pus deja la variante si iphone 6 care este destul de scump. Despre ipone 5s nu stiu ce sa zic. Si el va rula orice joc dar parca este prea mic pentru 2015. Asta depinde si de bugetul tau. Daca vrei sa iti iei iphone 6 iti sugerezi sa iti iei o husa ca sa nu se indoaie. Eu iti sugerez sa astepti pana la Black Friday si sigur gasesti un Samsung galaxy s6 cu 32 poate chiar 64GB la pretul lui iphone 6 de acum sau daca vrei sa iei tot un iphone atunci asteapta tot pana la Black Friday si ia-ti un iphone 6s la 64 GB. Am spus, asta depinde de bugetul tau. Succes in alegerea telefonului. P.S. iti sugerez sa te uiti si la niste reviewuri despre telefonolpe care doresti sa il cumperi si sa te duci in magazin si sa testezi chiar tu telefoanele. Funda?

| Alex20000000 a răspuns:

Eu zic ca cel mai potrivit ar fi iPhone 5s, e un telefon foarte bun, dispune de ultimul ios, toate aplicatiile sunt compatibile cu el. Din punctul meu de vedere, iPhone 6 si celelate sunt deja mult prea mari, cat despre Samsung, mai bine iPhone.