Salut, instaleza asta si ti le face toate automat la zi fara sa mai ai probleme:
https://www.iobit.com/en/driver-booster.php
Nota 10 pentru baiatu asta?! Si eu am vrut sa ii recomand driver booster.
Foloseste programu asta si o sa iti faca driverele automat.
Daca ai cum sa le dezinstalezi pe alealalte vechi folosind Device Manager, atunci fa-o. Apoi da restart la calculator si instaleaza driverele folosind programu asta. Merge forta!
Un lucru ce am vrut sa punctez este ca tu trebuie sa instalezi driverul pentru placa video pe care o ai. Nu inteleg de ce instalezi si Intel si nVIDIA de vreme ce ar trebui sa ai numai o placa video.
Ai cumva placa dedicata si integrata in acelasi timp?
Link Booster
https://www.iobit.com/en/driver-booster.php
Licente (key)
633AE-5926A-BB504-ED840
AF96F-75C87-14BA5-1A140
Am placa video Nvidia gt 740m. Si daca încer sa instalez doar driverul de la Nvidia îmi spune ca prima data trebuie sa am un driver Intel instalat. Si ce ai spus tu are logica. Da nu mai înțeleg nimic
Dap, e un gest frumons din partea ta sa-i oferi si key de activare.
Ele se pot gasi pe Youtube cand expira
Problema rezolvata. Ca sa explica și care era problema, în device manager încercam sa instalez driverul de la 3d video controller, dar nu aveam instalat PCI comunicațional controler. Si automat nu mergea unul fără celalalt. Mersi
Bravo daca ai reusit sa faci manual.
Cu driver booster are o optiune se numeste Fix IO/driver issues dai scan si ti le facea el
Instaleaza Linux Mint 21.1 Cinnamon si vei scapa si de problema ca merge greu, de virusi si cumparare de programe. https://www.linuxmint.com/rel_vera_cinnamon_whatsnew.php
Cauza e ca crezi mit-ul IMBECIL, cum ca windows 7 merge mai bine decat windows 10-11 pe un laptop nou
asa ca ai un laptop pe care producatorii nu vor sa pui windows mai vechi de 10...
deci, CHINUIE-TE DEGEABA!
Hei nu fi rau, baiatul nu a mentionat motivul pentru care doreste sa instaleze win7, de unde stii tu ca "se ia dupa mit-uri?"
Poate e alt motiv
Si oricum laptop-ul poate nu e nou, iar daca e mai vechi, win7 merge mai bine(cnosuma mai putine resurse)
Win7 fiind o versiune mai veche, consuma mai putine resurse pentru ca e facut pentru generatiile mai vechi care foloseau tehnologie hardware(procesor, placa video etc) mai slabe.
si pe langa asta nu are atatea features ca si 8, 10 sau 11, si automat il face mai usor de configurat.
Bine, hai sa incercam atunci sa vedem...
SINGURA data cand m-am lovit de o problema de genul asta a fost la un laptop Sony, care, cu toate ca avea placa video Nvidia, driverul lor era customizat si nu a mers de nici o culoare, orice as fi facut pe x64 cu driverul de la Nvidia, nu de la Sony
deci, @sskrillex96 2 idei
1. incearca sa bootezi ceva de gen linux mint, si sa pui driverele de nvdia si sa vezi daca merg, in momentul ala esti macar sigur ca nu e dusa placa video
2. incearca sa instalezi drivere de la Nvidia de windows 7 mai vechi, poate astea noi au hiba
Bravo. Laptopul chiar e vechi din 2012 cred. Am si win 10 nou pe stick cu licență cumparat de pe eMAG. Dar cere prea multe și eu nu am nevoie decât sa ma joc jocuri
Ma lasi cu linux mint, e unul din cele mai slabe distributii
ubuntu, arch si multe altele sunt cu mult peste
"acum 12 ore | DracuIa a răspuns (pentru Bubico2022):
Ma lasi cu linux mint, e unul din cele mai slabe distributii
ubuntu, arch si multe altele sunt cu mult peste"
lul, nu stii nimic de linux mint, aren't ya?!?
linux mint ESTE ubuntu
adica e bazat pe ubuntu
iar... de fiecare data, DE FIECARE DATA
DE
F I E C A R E
DATA
cand am testat ubuntu, m-am lasat ORIPILIAT
pentru ca de fiecare data a avut lag imbecil de interfata
ubuntu si tragi apa la veceu
daaaaaaaaaaar, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, inainte de a emite asa o aberatie TOTALA, cum ca ubuntu e "deasupra" ar trebui sa stii ceva despre linux, vag, MACAR VAG, cum ar fi, site-ul asta care e deja de vreo 2 decenii:
https://distrowatch.com/
mint locul 3
ubuntu locul 7
multpreaiubitul si multpreastimatul tau IMBECIL DE SARACACIOS arch locul... 59
deci... MA LASI?!?!?!?
Povesti...
Folosesc arch diniante sa te nasti son
Nu am folosit mint ca e copie sub ubuntu
Pe ubuntu ai lag pe variante non-lts probabil daca nu stii sa il configurezi si oricum nu-mi plac cateii ca sa stii
"acum 6 ore | DracuIa a răspuns (pentru Bubico2022):
Povesti...
Folosesc arch diniante sa te nasti son"
am folosit slackware 1.0.0 instalat de pe diskete, 30 parca erau, inainte sa reusesti tu sa spui:
"mami, uite militarii"
Chiar gasesti keyuri pe Youtube, ve crezi ? Si la Advanced SystemCare si la Driverbooster si la multe altele