| Logo a întrebat:

Salut, am un telefon Sony xperia U si am o mica problema cu conectarea la internet prin wifi, acasa nu ma pot conecta cu el prin wifi, orinde altundeva unde am wifi se conecteaza fara problema, dar acasa nu vrea, se conecteaza apare semnalul full totul bine pana aici, cand dau sa intru de ex. pe google sau oriunde altundeva intra fara problema, iar dupa cateva secunde cand dau sa deschid ceva pe internet sau sau deschid altceva imi arata ca se incarca pagina si ramane asa, iar dupa un timp imi zica ca: Conexiunea a expirat. Ce pot sa fac? Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E o problema de la router-ul wireless, are intarziere (lag/delay) prea mare si daca nu se conecteaza intr-un anumit timp la pagina dorita iti expira conexiunea.
Cred ca ori nu ai parola pe router wireless si ai toti vecinii pe netul tau wireless motiv pentru care merge asa greu si expira conexiunea, ori ai deja multe dispozitive pe wireless (laptop+tableta + alte cateva telefoane si netul nu face fata).
Se poate sa ai vreo setare pe meniul routerului wifi care sa ingreuneaza viteza de conexiune la net. (incearca sa reconfigurezi routerul).
Poate este si o problema de conexiune, ai probleme cu netul, merge greu sau are caderi periodice (se poate ca un dispozitiv de la providerul tau de net sa nu mearga cum trebuie).
Verifica-ti viteza de net si vezi daca e de la tine sau de la ei.
Pe net, intra pe speedtest.net sa vezi ce ping ai, daca e mare, asta e cauza.
Noroc bun!

1 răspuns: