| AxlRose a întrebat:

Astazi mi-am lasat din greseala telefonul pe o banca din mall, si o tiganca alaturi de copilul ei(2-3 ani) l-a luat. Totul s-a vazut pe camerele de luat vederi din jur, insa acestia au plecat imediat si nu au mai fost gasiti.Este vreo metoda de a localiza telefonul(iPhone 4s) online prin Find my iPhone sau iCloud sau alte aplicatii? Daca da va rog sa ma ajutati! Dati-mi un id de messenger sau ceva contact prin care putem vorbi. Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Suna mai bine la relatii cu clientii la companie de telefonie de la care ai serviciile de telefonie, ei stiu cel mai bine, eventual te si ajuta. Ar trebui sa depui o plangere la politie si ei il urmaresc in general dar grabeste-te, sigur il vand si o sa ai ce te lupta cu altcineva de fapt sa-ti recuperezi telefonul.

| AxlRose explică (pentru mixxjim):

La politie pot depune plangere, dar ei nu pot actiona decat dupa 10 zile. Legea spune ca daca telefonul nu e inapoiat in maxim 10 zile atunci e considerat furt, insa stiu din miscarile pe care le-au facut ca este.

| mixxjim a răspuns (pentru AxlRose):

Nu e vorba de 10 zile, dar la cate telefoane se fura si cate cazuri sunt e mai greu cu politia. Vezi aici poate gasesti vreo metoda care functioneaza http://www.giz.ro/......obil-3779/
Ai acolo link si catre Find My iPhone. Succes!

| AxlRose explică (pentru mixxjim):

Cu find my iPhone am incercat, dar telefonul e inchis, deci nu are acces la internet pentru a-l putea localiza pe harta.Multumesc!

| CouldntFindAnotherUsername a răspuns:

Am inteles ca se poate gasi de oriunde ar fi, pentru ca iPhone-ul are un cip sau ceva de genul in el, dar nu stiu cum. Bafta in a-l gasi! kiss