| Darius_Hotea_1995 a întrebat:

Salutare, am un Samsung S7 si am fost cu el la piscina. Tin sa mentionez ca telefonul e waterproof si l-am folosit si in apa dar dupa touchscreen-ul a inceput sa nu mai functioneze bine. Intrebarea e: daca isi revine de la sine (in cazul in care are apa touch-ul, daca e posibil) sau trebuie sa-l schimb? Ma adresez in special celor care au mai patit. laughing) Multumesc, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Annastassia a răspuns:

Telefonul este waterproof daca-l scapi in apa, nu daca-l folosesti in apa, fiindca NU se foloseste sub apa!
Nici nu ma mir de ce ii este afectat screenul, oricum i-ai pierdut garantia in acest caz.
Inchide-l si pune-l la uscat pentru 2 zile, sperand ca se usuca si il poti folosii.

| Darius_Hotea_1995 explică (pentru Annastassia):

Asta stiu, dar am respectat totusi conditiile de la Samsung, adica rezistent la ei inseamna sa nu fie la mai mult de 1.5 m si sa nu stea mai mult de 30 de min, teoretic 10 min cat l-am folosit eu trebuia sa fie ok big grin

7 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Nu e waterproof. Se pare ca lume nu stie diferenta dintre waterproof si water resistant. Waterproof inseamna ca nu intra apa in el, e sigilat, cum vrei sa-i zici. Water resistant inseamna ca se descurca daca il folosesti in ploaie, daca versi o cana cu apa peste el, daca-l scapi in apa si-l ridici imediat. Nu a fost facut niciodata sa fie folosit in piscina, imi pare rau daca ai crezut asta. laughing

| Darius_Hotea_1995 explică (pentru Ineys):

Pai aia zic, trebuia sa se descurce macar jumatate de ora laughing)

| PineapplePizza a răspuns:

Teapa Samsung, orice spun ei de acele 'functii minune' cum ca poti filma sub apa sunt minciuni. O varianta ar fi sa-l opresti complet si sa-l pui la uscat pentru, nu doar 2 zile, ca sa fi sigur ca n-a ramas apa pe undeva, 1 saptamana. Nu de alta dar risti sa faca si mai multe scurturi si sa se arda complet sau sa se duca protectia de umiditate de pe diverse componente (daca coreenii astia ieftini care dau tepe or fi pus macar asa ceva).

| MobitelServiceGSM a răspuns:

In primul rand nu ar fi trebuit sa bagi telefonul in piscina. Chiar daca producatorii se lauda ca telefoanele lor sunt rezistente la apa, daca iti intra apa in telefon, ti-l scoate din garantie.
In cazul tau, trebuie sa mergi la un service gsm sa verifici exact ce componente au fost afectate.
Poate fi doar putin oxid iar problema sa se remedieze. In cel mai nefericit caz, trebuie inlocuit display-ul. Mai jos ai niste linkuri cu service-uri Samsung unde poti pune o intrebare:

https://www.mobitel.ro/inlocuire-display-samsung-s7/

https://www.servicetelefoanegsm.ro/display-samsung-s7/

| Simion9999 a răspuns:

Nu e rezistent la apa, e o minciuna.

| Stefystf28 a răspuns:

Pune telefonul intr.un bol cu boabe de orez (boabele de orez absorb apa) eu am un a5 2016 care nu e waterproof si gen cand l.am scapat in apa si dupa aia l.am pus in orez merge calumea?